דיאטה לא מצליחה לעלות במשקל

• הוסף לסימניות
אולי תגידו צרות של עשירים אבל לאי מי יש רעיון מה יכול לגרום לזה? ירידה במשקל, כמה שאוכלת לא עוזר הייתי אצל דיאטנית עליתי ב 4 חודשים רק 3 קילו ואחר כך נהיה סטטי שהתיאשתי והפסקתי . 4 חודשים שחייתי אוכל נשמתי אוכל וישנתי אוכל. אפילו בשיעור הייתי אוכלת כדי להספיק הכל.. ופשוט כלום. מכירים את התופעה??? יש פיתרון?

• הוסף לסימניות
לעיתים פעילות יתר של בלוטת התריס גורמת לכך
או מדדים נוספים
כדאי לעשות בדיקות דם מקיפות ובמיוחד TSH, תפקוד בלוטת התריס
בהצלחה
ואגב, גם צרות של עשירים הן צרות ולא נכון לזלזל בשום דבר

• הוסף לסימניות
לעיתים פעילות יתר של בלוטת התריס גורמת לכך
או מדדים נוספים
כדאי לעשות בדיקות דם מקיפות ובמיוחד TSH, תפקוד בלוטת התריס
בהצלחה
ואגב, גם צרות של עשירים הן צרות ולא נכון לזלזל בשום דבר
היה לי פעילות יתר אבל זה עבר מזמן ועשיתי בדיקות דם של זה וב"ה תקין. זו כנראה לא הבעיה

• הוסף לסימניות
אפשר לחפש בכל העצות שאומרים לשמנים מה לא לעשות כגון לאכול לפני השנה וכדומה ומה לא לאכול
ולעשות ההיפך מזה
עשיתי גם את זה:) היום למשל אכלתי ב 12 וחצי בלילה ארוחה . אוכלת בכונה בלילה (ובמשך הים) ואת כל השטויות שיש. לא עוזר...

• הוסף לסימניות
עשיתי גם את זה:) היום למשל אכלתי ב 12 וחצי בלילה ארוחה . אוכלת בכונה בלילה (ובמשך הים) ואת כל השטויות שיש. לא עוזר...
אז למה אצל שמנים זה כן עוזר להשמין לאכול לפני השינה:)

• הוסף לסימניות
לא מומלץ לעשות שטויות כאלה.
גם מי שצריך לעלות במשקל צריך לאכול אוכל בריא! ובשעות נורמליות, אחרת נגרם נזק לגוף.
המשכת מעקב אצל הדיאטנית?
ניסית אבקות חלבון?

• הוסף לסימניות
צליאק?
רגישות לגלוטן?

• הוסף לסימניות
אולי תגידו צרות של עשירים
גם צרות של עשירים הם צרות.
טיפש מי שחושב אחרת. בסטיאן מקאן

בהצלחה בהתמודדות! איש לא מזלזל בה!

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו פה
גסטרולוג

הוא יבדוק מעמיק יותר

כל מה שהוא מגיע בצורה לא טבעית
צריך דרישה ובדיקה
השמנה מהירה
ומאידך ירידה מהירה

• הוסף לסימניות
היה לי פעילות יתר אבל זה עבר מזמן ועשיתי בדיקות דם של זה וב"ה תקין. זו כנראה לא הבעיה
לא רוצה לחפור אבל זה דווקא מחזק את מה שכתבתי,
אם הייתה בעיה בבלוטת התריס היא לא "נפתרת וזהו" לרוב צריך לעשות בדיקות תקופתיות כל חודשיים אם יש איזון, וכל חודש אם אין -כדי לראות שהמצב יציב/מתייצב

• הוסף לסימניות
רק לא עולה או יורדת כל הזמן?
זהו הבדל משמעותי,
מי שיורד ויורד זה הרבהיות מדאיג.
(יש שלשולים? יציאות מרובות מידי?)

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש בנאטורופתיה אפשרות לאבחן עיכוב בספיגה של חומרים בגלל שילוב לא נכון של מאכלים

יש אנשים שכשהם אוכלים למשל פחמימה עם שומן שניהם לא מתעכלים
וכשיואכלו כל דבר בנפרד הגוף יצליח לעכל
אולי כדאי ללכת לבדוק את זה.

היתה לי חברה שהיתה נראית שלד והיא אכלה ממש טוב
אחרי שהלכה לאבחון הזה אמרו לה מה לאכול עם מה
והתחיל לעלות לאט לאט.

• הוסף לסימניות
אולי תגידו צרות של עשירים אבל לאי מי יש רעיון מה יכול לגרום לזה? ירידה במשקל, כמה שאוכלת לא עוזר הייתי אצל דיאטנית עליתי ב 4 חודשים רק 3 קילו ואחר כך נהיה סטטי שהתיאשתי והפסקתי . 4 חודשים שחייתי אוכל נשמתי אוכל וישנתי אוכל. אפילו בשיעור הייתי אוכלת כדי להספיק הכל.. ופשוט כלום. מכירים את התופעה??? יש פיתרון?
תגורו אצלינו חודשיים מבטיחים שיפור משמעותי מאוד ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה