עזרה לא מצליחה לפתוח חשבון בעלי אקספקרס

• הוסף לסימניות
הכנסתי מייל וסיסמה. השלב הבא נותן אימות sms בנייד
שלחתי. לא מגיע לי
יש עוד אופציה לאימות?
פה למטה כתוב דרכים נוספים לאימות . אבל זה נכנס לשירות לקוחות של עלי אקספרס הסתבכתי שם הכל באנגלית ואין תרגום
1691500721464.png

• הוסף לסימניות
תחליפי את הקוד לפני מספר טלפון לישראל 972

• הוסף לסימניות
כך? עשיתי.לחכות שיגיע? כי בינתיים לא הגיע

קבצים מצורפים

• 1691501114497.png
    1691501114497.png
    KB 453.7 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
ניסיתי עוד פעם וזה מה שכותב לי. אולי יש פה אחד שרוצה לקבל שניה sms לנייד?
זה ממש יעזור לי

קבצים מצורפים

• 1691501384992.png
    1691501384992.png
    KB 466.7 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
תנסי להכניס מספר טלפון עם או בלי ה0 בהתחלה

• הוסף לסימניות
קרה לי בדיוק אותה בעיה היום , לא שלח את הSMS
לדעתי יש להם תקלה .
מישהו יודע אם הדרישה של SMS לאימות היא דרישה חדשה?

• הוסף לסימניות

geek

הסתדרת?
לא מצליחה.. לא מגיע לי קוד . היום גם לא
כותב ששולח ולא מגיע
מה עושים?
אולי

פנינה ריימונד

תוכל לעזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה