כללי לא מצליחה לפתוח קובץ psd גדול

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ פוטושופ ששוקל 1.4 ג'יגה והוא לא מסכים לפתוח לי בתוכנה
באיזה דרך אני יכולה לפתוח את הקובץ ולעבוד עליו?
כשאני מנסה לפתוח אותו זה מה שהוא כותב לי

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 20.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
זה די דחוף לי
יש מישהו שנתקל בכזו בעיה?.?

• הוסף לסימניות
תנסי להיכנס לכונן C ןלעשות חיפוש "*TEMP"
הוא יביא לך מלא תיקיות וקבצים,
עכשיו תחפשי את התיקיה ששוקלת הכי הרבה, תיכנסי אליה ותמחקי בזהירות קבצים גדולים שלא נמצאים בתוך תיקיה אלא סתם נמצאים בסוף הרשימה.
לאחר מכן תנסי לפתוח שוב.
אם זה לא עוזר.
תכבי את המחשב ותדליקי מחדש (לא הפעלה מחדש אלא כיבוי והפעלה)
וכשהפוטושופ רענן תנסי לפתוח
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ננסה
ניסיתי וזה לא פתר לי את הבעיה
יש לי עוד מקום בכונן c
מה עושים? אני חיבת את הקובץ הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;1692078:
ניסיתי וזה לא פתר לי את הבעיה
יש לי עוד מקום בכונן c
מה עושים? אני חיבת את הקובץ הזה?

אפשר לשלוח אלי את הקובץ ואנסה...

• הוסף לסימניות
הבעיה שזה מאד מאד כבד 1.4 ג'יגה
אפילו בגמבו מייל אני לא יכולה

• הוסף לסימניות
כל מה שזה אומר זה שהקובץ לא יכול להיפתח בגרסא זו של פוטושופ. אין קשר לגודל הקובץ. השאלה היא אם עשית אותו אצלך, או ששינית את גרסאת הפוטושופ שלך.

• הוסף לסימניות
עשיתי אותו בתוכנה הרגילה לכן אני מתפלאה למה הוא כותב שזה לא תואם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה