לא מצליחה לצבוע שוקולד! בקר בואי רגע!

• הוסף לסימניות
קודם כל- זה מאוד יפה!!! אהבתי את המטריות בקייקפאפס, לא חשבתי על הרעיון הזה....
נראה לי שאם תוסיפי תגרעי. אני אוהבת אוצם כך- גברות אלגנטיות עם מטריות!
אם את רוצה את יכולה להדביק דובון קטן עם קצת שוקולד שישב מעל הכדור ויהנה מהצל של המטריה.
אבל אני ממש אוהבת אותן כך. ובשביל פעם ראשונה זה מקסים באמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1863282:
קודם כל- זה מאוד יפה!!! אהבתי את המטריות בקייקפאפס, לא חשבתי על הרעיון הזה....
נראה לי שאם תוסיפי תגרעי. אני אוהבת אוצם כך- גברות אלגנטיות עם מטריות!
אם את רוצה את יכולה להדביק דובון קטן עם קצת שוקולד שישב מעל הכדור ויהנה מהצל של המטריה.
אבל אני ממש אוהבת אותן כך. ובשביל פעם ראשונה זה מקסים באמת.

מה את חושבת שנשאר מהם משהו? הם נאכלו בשבת
אבל מה היתי צריכה לעשות שהעיגול למטה לא יהיה שטוח?

• הוסף לסימניות
מה בכל זאת אפשר לעשות עם שוקולד שאיבד את מרקמו ע"י טיפת מים חצופה שנכנסה בו?

• הוסף לסימניות
מה את חושבת שנשאר מהם משהו? הם נאכלו בשבת
אבל מה היתי צריכה לעשות שהעיגול למטה לא יהיה שטוח?
צריך לטבול בשוקולד, לנער מעודפי שוקולד [הוא לא יצא לך נוזלי אז כאן תהיה לך קצת בעיה]. אני מעבירה את תחתית הקייקפאפ על שפת הסיר או הכלי של השוקולד וכך יש פחות "עודפים".
אפשר להניח על ניא אפיה ואחרי כחצי דקה להעביר למקום אחר על הניר אפיה ואז העודיפם ישארו בתחנה הראשונה.

מה בכל זאת אפשר לעשות עם שוקולד שאיבד את מרקמו ע"י טיפת מים חצופה שנכנסה בו?
שוקולד שאיבד ממרקמו בגלל מים אפשר להוסיף לו פירורי ביבקויטים וליצור כדורים...
אפשר להוסיף פירורי עוגה, נותני טעמים ולהכין כדורי שוקולד או קייקפאפס וכיוצ"ב

• הוסף לסימניות
הי איך אני מקבלת צבע שוקולד חום
שמתי קפה נמס והוא נשאר גרגרים (לא איכפת לי דווקא יפה הגרגור החום ) אבל בצע כללי לכל השוקולד לא קיבלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה