לא מצליחה לצבוע שוקולד! בקר בואי רגע!

• הוסף לסימניות
לא מוצאת את האשכול שבקר העלתה עם כמה תמונות של קייקפופס של נשים מפה שעשו
רציתי לעלות לשם את שלי אז אני מעלה כאן כי יש לי שאלה :
פעלתי בדיוק לפיההוראות והשוקולד לא נצבע!
מדובר באבקת צבע מאכל השוקולד מקבל נקודות של צבע אבל הצבע לא מתערבב !
מחר מקווה אעלה תמונה
אבל למה זה קורה לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1859214:
לא מוצאת את האשכול שבקר העלתה עם כמה תמונות של קייקפופס של נשים מפה שעשו
רציתי לעלות לשם את שלי אז אני מעלה כאן כי יש לי שאלה :
פעלתי בדיוק לפיההוראות והשוקולד לא נצבע!
מדובר באבקת צבע מאכל השוקולד מקבל נקודות של צבע אבל הצבע לא מתערבב !
מחר מקווה אעלה תמונה
אבל למה זה קורה לי?

אבקת צבע מאכל כדאי לערבב במעט שמן כדי שיהפוך לנוזלי [שמן- לא מים!] ואז להוסיף לשוקולד...
אם בכל זאת כבר הכנסת את האבקה- תנסי לחמם את השוקולד עם האבקה בסיר קטן על האש [אש הכי נמוכה בערבוב מתמיד שלא ישרף] עם עוד קצת שמן ולערבב תוך כדי.
מקווה שיצליח לך.

• הוסף לסימניות
בטח שמתי שמן
והימסתי במקרוגל ובכל זאת לא התערבב
את משתמשת בג'ל?
ותודה על המהירות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1859248:
בטח שמתי שמן
והימסתי במקרוגל ובכל זאת לא התערבב
את משתמשת בג'ל?
ותודה על המהירות

אני משתמשת בד"כ בג'ל. העליתי בהדרכה של הקייקפאפס תמונה של תבעי המאכל שבהם אני משתמשת.
אבל יש לי גם אבקה ואותה אני מערבבת עם מעט שמן חם שיהפוך לנוזל על בסיס שמן ואז אני מוסיפה לשוקולד.

מצטערת בשבילך....באמת מעצבן! אולי תנסי לחמם יחד על האש כמו שכתבתי לך למעלה ותערבבי כל הזמן עד שימס.
תעדכני מה קרה בסוף...לשלוח "הצלה"?

צפה בקובץ המצורף 264936

• הוסף לסימניות
איפה קנית אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1859258:
איפה קנית אותם?

בברכפלד. אבל אני משערת שבכל חנות שיש בה מוצרי אפיה יש צבעי מאכל מהסוג הזה. הכי טוב הג'ל.
קניתי בחנות של חד פעמי שמוכרת גם מוצרי אפיה. נתקלתי בהם "במקרה" קניתי כמה צבעים וראיתי הם מעולים אז חזרתי לקנות עוד. הם לא זולים, אבל שווים כל שקל. במיוחד שמשתמשים כל פעם במעט ממש.

• הוסף לסימניות
מעניין למה, אבל אני הסתבכתי עם הצבע הזה ,
השוקולד הפך לי לסמיך מידי,

אני מצרפת תמונה , מה שרציתי לעשות פה זה לצפות סוכריה על מקל בשוקולד צהוב,
בסוף הוא נהייה לי כמו פלסטלינה מעצבנת וככה עטפתי אותם,

אם תדעי איפה טעיתי אשמח שתחכימיני..

קבצים מצורפים

• _1012471.png
    KB 452.1 · צפיות: 184
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני ראובני;1859387:
מעניין למה, אבל אני הסתבכתי עם הצבע הזה ,
השוקולד הפך לי לסמיך מידי,

אני מצרפת תמונה , מה שרציתי לעשות פה זה לצפות סוכריה על מקל בשוקולד צהוב,
בסוף הוא נהייה לי כמו פלסטלינה מעצבנת וככה עטפתי אותם,

אם תדעי איפה טעיתי אשמח שתחכימיני..

אם השתמשת בצבע מאכל נוזלי אז זו הסיבה כי הוא על בסיס מים וכל מגע של מים בשוקולד, הורס אותו. אפילו טיפת מים קטנה שהשפריצה לשוקולד בטעות- מצמיגה את השוקולד. תבדקי אם הצבע מאכל שלך הוא על בסיס מים.

בצבע מאכל ג'ל- מריך להוסיף שמן בהמסה עם השוקולד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1859417:
אם השתמשת בצבע מאכל נוזלי אז זו הסיבה כי הוא על בסיס מים וכל מגע של מים בשוקולד, הורס אותו. אפילו טיפת מים קטנה שהשפריצה לשוקולד בטעות- מצמיגה את השוקולד. תבדקי אם הצבע מאכל שלך הוא על בסיס מים.

בצבע מאכל ג'ל- מריך להוסיף שמן בהמסה עם השוקולד.

השתמשתי בג'ל כמו שלך,
אבל לא הוספתי שמן אולי בגלל זה,
מה היחס של שמן שצריך לשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני ראובני;1859427:
השתמשתי בג'ל כמו שלך,
אבל לא הוספתי שמן אולי בגלל זה,
מה היחס של שמן שצריך לשים?

לא הרבה שמן. אבל חובה להוסיף, במיוחד בשוקולד לבן. הוא קצת בעייתי בהמסה וערבוב עם צבע ולכן חובה להקפיד שלא יבוא במגע עם מים בכלל [אם שמים שקית עם השוקולד בתוך כלי עם מים רותחים להמסה יתכן שטיפב קטנה של מים חודרת לשקית והורסת את השוקולד] וחובה להוסיף שמן. לא יודעת כמות מדוייקת. אם לא נמס טוב, מנסים להוסיף עוד קצת שמן. גם לי היתה אתמול בערב קצת בעיה עם שוקולד לבן וצבע מאכל- הוספתי עוד שמן ונמס.
אגב, באיזה שוקולד השתמשת? אתמול השתמשתי בשוקולד צ'יפס לבן, לא מאוד איכותי, וזו היתה הבעיה.
מטבעות שוקולד לבן מחנות מוצרי אפיה מתנמס הכי טוב. ובכלל בכל המסה של שוקולד אני מוסיפה קצת שמן. גם בשוקולד חום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1859441:
לא הרבה שמן. אבל חובה להוסיף, במיוחד בשוקולד לבן. הוא קצת בעייתי בהמסה וערבוב עם צבע ולכן חובה להקפיד שלא יבוא במגע עם מים בכלל [אם שמים שקית עם השוקולד בתוך כלי עם מים רותחים להמסה יתכן שטיפב קטנה של מים חודרת לשקית והורסת את השוקולד] וחובה להוסיף שמן. לא יודעת כמות מדוייקת. אם לא נמס טוב, מנסים להוסיף עוד קצת שמן. גם לי היתה אתמול בערב קצת בעיה עם שוקולד לבן וצבע מאכל- הוספתי עוד שמן ונמס.
אגב, באיזה שוקולד השתמשת? אתמול השתמשתי בשוקולד צ'יפס לבן, לא מאוד איכותי, וזו היתה הבעיה.
מטבעות שוקולד לבן מחנות מוצרי אפיה מתנמס הכי טוב. ובכלל בכל המסה של שוקולד אני מוסיפה קצת שמן. גם בשוקולד חום

תודה לך על הסבלנות וההסברים !

האמת שאני ממיסה בד''כ עם סיר בתוך סיר עם מים בזהירות, וכנראה שצריך יותר זהירות,
ושוקולד לבן כמובן של המטבעות מהמכירה .. זה גם השוקולד הכי לבן ולא בז..

מעניין לנסות עם שמן חשבתי שזה לא טוב לזה..

תודה לך .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני ראובני;1859461:
תודה לך על הסבלנות וההסברים !

האמת שאני ממיסה בד''כ עם סיר בתוך סיר עם מים בזהירות, וכנראה שצריך יותר זהירות,
ושוקולד לבן כמובן של המטבעות מהמכירה .. זה גם השוקולד הכי לבן ולא בז..

מעניין לנסות עם שמן חשבתי שזה לא טוב לזה..

תודה לך .

אדי מים שמתחממים = מים במגע עם השוקולד.
אני ממסיה בסיר קטן על אש נמוכה [לא סיר בתוך סיר].
מוסיפה שמן [בערך 1 כף ל 100 גרם שוקולד חום ו-2 כפות ל 100 גרם שוקולד לבן] ומערבבת כל הזמן שלא ישרף. כך אין לא אדים ולא מים....

• הוסף לסימניות
אמנם אני לא גב' בעקער אבל ברשותכן הייתי רוצה להעיר שתוספת השמן חשוב שיהי' דווקא קנולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1859480:
אמנם אני לא גב' בעקער אבל ברשותכן הייתי רוצה להעיר שתוספת השמן חשוב שיהי' דווקא קנולה!

אין לי שמן אחר. שמן אצלי = קנולה.....;)
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
אני צבעתי שוקולד לבן (מטבעות מהחנויות לממכר מוצרי אפיה) עם צבע מאכל נוזלי.
יצא מעולה. זה נילוש למרקם שהזכיר בצק סוכר ודווקא היה לי נוח.
יצאו לבבות וורודים שמילאתי בריבת דובדבנים והיה יופי של יום הולדת חגיגי לבת.
אם לא היה נאכל הכל היה מן הראוי להעלות ולהודות לבקר שהכניסה גם אותי לשיגעון המתוק והנהדר הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1859542:
אני צבעתי שוקולד לבן (מטבעות מהחנויות לממכר מוצרי אפיה) עם צבע מאכל נוזלי.
יצא מעולה. זה נילוש למרקם שהזכיר בצק סוכר ודווקא היה לי נוח.
יצאו לבבות וורודים שמילאתי בריבת דובדבנים והיה יופי של יום הולדת חגיגי לבת.
אם לא היה נאכל הכל היה מן הראוי להעלות ולהודות לבקר שהכניסה גם אותי לשיגעון המתוק והנהדר הזה.

למרקם נוקשה כמו בצק סוכר זה טוב אבל אם רוצים לטבול בזה משהו [כמו קייקפאפ וכיוצ"ב] אז זה לא מתאים וצריך ג'ל.

ולמה באמת לא הבאת לי ממש, חוץ מלהעלות, ומי את בכלל:(?? [אני יודעת שאת גרה לידי, אבל לא יודעת מי את....]

• הוסף לסימניות
גם לי לא הלך עם השוקולד הלבן...
בסוף השארנו את הקיק פופס חומים בשוקולד חום.
יצא יפה גם ככה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1859562:
ולמה באמת לא הבאת לי ממש, חוץ מלהעלות, ומי את בכלל:(?? [אני יודעת שאת גרה לידי, אבל לא יודעת מי את....]
הכל נזלל עד תום. אי אם סורי.
ולגבי שאלת:"מי אני?" תשאלי את מירי ו. ותשמרי בסוד כמוס.

• הוסף לסימניות
מה הציון שלי?
לא אוהבת את התוצאה כ"כ.:mad:
בקר איך משפרים?

• הוסף לסימניות
.........את אלה רציתי בצבע ורוד אבל לא התערבב לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה