לא מצליחה לראות את האתר בפיירפוקס

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי לכולם,
למה אני לא מצליחה לראות אתר שבניתי בפירפוקס וכרום (של גוגל),
האתר עובד מצוין באקספלורר..

תודה!

• הוסף לסימניות
מה זה לא מצליחה לראות?

• הוסף לסימניות
שלחי לינק נראה במה מדובר

• הוסף לסימניות
לגבי MYPRINT
ישנם בעיות תאימות וטכניקות קוד לא תקינות שרק אקספלורר כנראה מפרש אותם באופן שרצו היוצרים

• הוסף לסימניות
פשוט באתר המדובר יש גם נשים..(זה אתר של dj ולמען האמת לא בניתי אותו לבד)
האתר נבנה ברובו בפלאש ולדעתי יש בטח שורת קוד שהתפספסה..

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה מפריע לך אני רואה את האתר מצוין
תשלחי לי את האתר שלך בפרטי אם את רוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;404576:
אין לי מושג מה מפריע לך אני רואה את האתר מצוין
תשלחי לי את האתר שלך בפרטי אם את רוצה

הוא משתבש בעמודי משנה שים לב

• הוסף לסימניות
כן אני רואה
אבל הוא לא מציג כולם
הוא מציג את התוכן מוזח לצד שמאל והרבה למטה

• הוסף לסימניות
תודה :)
לאיזה כתובת אימייל לשלוח?

• הוסף לסימניות
אצלי עובד מצוין העמוד הראשי, השאר באמת לשמאל,
כנראה הקידוד לא הכי תקני לכל הדפדפנים, בעיה שגם אני מתמודד איתה קשות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה