לא מצליחה לשלוח לתמת - הקובץ גדול מדי

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני יושבת על זה כבר המון זמן!!!
אני מנסה לשמור בצורות שונות ואיני מצליחה.
משהו יודע מה ניתן לעשות?
ממש דחוף!
את הקבצים הראשונים שהזנתי, הצלחתי לשלוח על ידי שמירתם כתמונה - העתקה לקובץ וורד - שמירה בPDF מקוון.
ועכשיו :(
עזרה, פליז!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1394258:
אני יושבת על זה כבר המון זמן!!!
אני מנסה לשמור בצורות שונות ואיני מצליחה.
משהו יודע מה ניתן לעשות?
ממש דחוף!
את הקבצים הראשונים שהזנתי, הצלחתי לשלוח על ידי שמירתם כתמונה - העתקה לקובץ וורד - שמירה בPDF מקוון.
ועכשיו :(
עזרה, פליז!
לחלק לשני קבצים
אגב הסריקה היתה ברזולטציה גבוהה?
א"כ ניתן לסרוק ברזו' והקובץ יהיה קל יותר

• הוסף לסימניות
תעלי את התמונה למסמך וורד תגדילי ותשמרי pdf
בדרך כלל זה עובד יופי

• הוסף לסימניות
היה אותו הדבר לאחי שבוע שעבר וסידרתי לו ברגע.
אם אתה רוצה תשלח לי גם למייל ואחזיר לך קובץ קטן יותר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן.
HGO - זה מה שעשיתי בתחילה.
eden - תודה על הרצון!!

בסוף הצלחתי אחרי שפתחתי את התמונה בפוטושופ וסגרתי לתמונה באיכות נמוכה...
חג שמח! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה