כללי לא מצליחה לשמור את הקובץ באינדיזיין

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי קובץ באינדיזיין שהרקע שלו בנוי ממלא מלא פריטים
כשאני סוגרת לPDF הוא כותב לי נכשל
וכשאני סוגרת לJPG הוא כותב שאין מספיק מקום בזיכרון מה זה אומר ? מה עושים:confused:
תודה

• הוסף לסימניות
גם ייצוא לPDF וגם הדפסה לPDF?
ניסית להדפיס פוסט-סקריפט?

• הוסף לסימניות
זה כנראה אומר שאת צריכה למחוק קצת קבצים מהמחשב + את סל המחזור כי אין למחשב מספיק מקום כדי לשמור את העבודה שעשית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;963805:
גם ייצוא לPDF וגם הדפסה לPDF?
ניסית להדפיס פוסט-סקריפט?
ניסיתי לסגור את זה דרך הדפסה PDF אני מקווה שזאות היתה כונתך -וגם זה נכשל
והאופציה השניה -מה זה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;964005:
זה כנראה אומר שאת צריכה למחוק קצת קבצים מהמחשב + את סל המחזור כי אין למחשב מספיק מקום כדי לשמור את העבודה שעשית.
זה לא נראה לי הגיוני כי יש לי מלא מקום

• הוסף לסימניות
??????
אולי יש לכם פיתרון?

• הוסף לסימניות
לפעמים הגיבוי האוטומטי של הקבצים לוקח המון מקום.
לי יש דיסק לעבודות עם מקום של חצי טרה (500GB) וקרה לי את זה לא מזמן בגלל תקלה בגיבוי האוטומטי שפשוט השתלט על שני שליש מהמקום בדיסק.

תנסי לגבות כמה עבודות לכונן חיצוני / USB / דיסק ותמחקי אותן מהכונן ומסל המחזור.
להערכתי הקובץ ישמר לך ללא בעיה.

• הוסף לסימניות
הרקע הועבר לאינדיזיין מאילוסטרייטור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה