כללי לא מצליחה לשמור PDF

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני עובדת באינדיזיין, אך משום מה אני לא מצליחה לשמור את הקבצים כPDF PRINT.

אני כן מצליחה לשמור את זה כ- PDF INTERACTIVE
אבל לא כקובץ להדפסה...

מישהו יכול בבקשה לעזור לי?!

• הוסף לסימניות
אוף אין פה מישהו שיכול לעזור??? בבקשה.......

• הוסף לסימניות
זה בכל הקבצים שאני עושה באינדיזיין .....
אני סוגרת אותו רגיל.
אני מצרפת תמונה של ההודעה שהוא עושה כשאנחנו מנסים לפתוח....

באופן כללי, כשאני מנסה לצרף את זה במייל הוא כותב לי שאי אפשר כי זה שוקל 0!!!

קבצים מצורפים

• ללא שם1.JPG
    KB 18.8 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע?.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאל וייס;961884:
מישהו יודע?.....

הבעיה איננה בפתיחה, אלא בסגירה שיוצרת קובץ פגום.

א. מה ההגדרות שאתם משתמשים לסגירה?
ב. האם ניסיתם להדפיס למדפסת PDF במקום ייצא?
ג. האם חיכיתם די זמן כדי שהייצוא יסתיים, לפני שניסיתם לפתוח אותו?

• הוסף לסימניות
לפני א. תודה על היחס החם :)
א. אפשר הסבר על הגדרות אופטימליות לדפוס דיגטלי בצבע מלא? הסברת לי בזמנו ושכחתי מה אמור להיות.
אפילו אם אפשר תצלומי מסך של כל ההגדרות והלשוניות לבדוק שהכל מסומן כמו שצריך...
ב. אנחנו עושים export ואז (PDF(print בסוג הקובץ. לא ככה?
ג. בדר"כ כן, גם אם חיכינו הרבה זמן זה לא עוזר בדר"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאל וייס;961969:
לפני א. תודה על היחס החם :)
א. אפשר הסבר על הגדרות אופטימליות לדפוס דיגטלי בצבע מלא? הסברת לי בזמנו ושכחתי מה אמור להיות.
אפילו אם אפשר תצלומי מסך של כל ההגדרות והלשוניות לבדוק שהכל מסומן כמו שצריך...
ב. אנחנו עושים export ואז (PDF(print בסוג הקובץ. לא ככה?
ג. בדר"כ כן, גם אם חיכינו הרבה זמן זה לא עוזר בדר"כ.

א. אינני מול מחשב עם התוכנה, אז עדיף הפוך.. תעלו צילום מסך ונראה מה לא טוב.

ב.יש שתי דרכים ליצור pdf אחת בייצוא, שניה בהדפסה(קונטרול p), לבחור מדפסת וורטואלית. למשל Adobe pdf או אחרת. יש הרבה בשוק, חינם.

ג. כל זה נחמד. אך אם הקובץ שוקל 0 זה לא הגדרות לא נכונות. כי גם בהגדרות הגרועות ביותר, אמור לצאת איזהי תוצאה...
נשמע באג או תקלה. לכן המלצתי לנסות להדפיס לpdf. לעיתים זה מועיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה