לא מצליח לבצע שיחזור ב-ghost 2003

• הוסף לסימניות
אחת למספר חודשים כשהמחשב קצת מזייף, אני נוהג לעשות שיחזור למצב תקין דרך ghost 2003. (מומלץ בחום...).
אתמול ניסיתי לבצע שיחזור, ובשלב האחרון שאני צריך לסמן לו את מחיצת הדיסק קשיח שאליו יהיה השיחזור, הוא לא מזהה את הדיסק קשיח. הוא כאילו מראה אותו בכתב חלש, ולא ניתן לבחור אותו ולעשות ok.
אשמח לקבל פתרון מצוות הפורום הנחמד. תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הוא מראה בכתב חלש שהגודל לא מתאים, או שמיקום התמונה באותו כונן

• הוסף לסימניות
אבל עד היום עשיתי על אותו דיסק קשיח, מאותו מיקום מדיסק קשיח אחר, ועבד לי מעולה. לא ביצעתי שום שינוי במיקומים או בכוננים הקשיחים.
מישהו אמר לי שאם בוצעה שגיאה בכונן לפני שאני בא לבצע שיחזור, אז הוא מסרב לעשות שיחזור, אא"כ נריץ דיסק איתחול לפני הגוסט. יכול להיות?
אני חושש להריץ דיסק איתחול, כי אם במידה והגוסט לא יעבוד, אני אתקע ואצטרך לפרמט מחדש ולהתקין את כל התוכנות וההגדרות..

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;736791:
תריץ שלושה פקודות בתור התחלה על הכונן המדובר
דרך מסוץ השיחזור של מערכת ההפעלה

fixmbr
fixboot
chkdsk /r/f

ולאחר מכן תנסה להתקין את האימג'

ותעדכן מה יצא
בהצלחה

את האמת, לא הבנתי מה עלי לעשות, איזה כונן, מה זה מסוץ השיחזור, איפה ומתי.
אשמח לפירוט קטן.. תודה!

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
תוכל להסביר לי בכמה שורות מה עלי לעשות בדיוק, על מנת שאצליח לשחזר?

מדובר במערכת הפעלה XP, ועד היום הצלחתי לבצע שיחזור מלא פעמים, מאותו מקור ולאותו יעד, ולא ביצעתי שום שינוי בכוננים הקשיחים.

בנושא 'תיכנות' אני לא מאוד בקי, ואודה לך אם תפרט כמה שאתה יכול איזה פעולות ופקודות עלי לבצע עבור זה.

מודה לך מאוד
יום מקסים!

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
ממש תודה! מעריך את ההשקעה!
זה לא מפרמט את המחשב, נכון? זה לא אמור למחוק את ההארד דיסק.

• הוסף לסימניות
לא מפרמט.
אגב, אסור בשו"א להפסיק אותו באמצע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה