יהודי אשדודי
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מה עושים?
פתוחאולי זאת תיקייה שחסומה בנטפרי
שגיאה בתקשורת דפדפן - שרתקופץ על האשכול
אני מנסה להוריד קובץ מהדרייב והוא כותב לי "נכשל שגיאת HTTP" מישהו יודע מה זה אומר?
איך פותרים את זה?שגיאה בתקשורת דפדפן - שרת
זה יכול להיות בגלל כל מיני דברים, אתה יכול לפנות לנטפרי לשאול אותם אם קשור אליהםאיך פותרים את זה?
זה יכול להיות בגלל נטפרי?
זה אומר שהקובץ נחסם בנטפרי.קופץ על האשכול
אני מנסה להוריד קובץ מהדרייב והוא כותב לי "נכשל שגיאת HTTP" מישהו יודע מה זה אומר?
www.prog.co.il
לא דווקאזה אומר שהקובץ נחסם בנטפרי.
למה, דווקא זה אומר שהקובץ נחסם מהסינון.אם ככה ז"א שיש שגיאה בגישה אל הקובץ שלא קשורה דווקא לסינון
מהיכרותי שלי עם נטפרי קובץ חסום מגיע לדף חסימה של נטפרי ולא לשגיאהלמה, דווקא זה אומר שהקובץ נחסם מהסינון.
ככה זה בכל אופן מההיכרות שלי עם הדרייב,
אם הוא היה מצליח לפתוח את הקובץ אז כנראה שזה לא קשור לנטפרי.
יש עוד דרך לבדוק אם זה נחסם- לנסות לשתף עם מישהו. אם זה חסום זה יכתוב- הפעולה נכשלה, שננסה שוב?
מהיכרותי עם נטפרי, קובץ חסום מוביל הרבה פעמים לשגיאה. בעיקר כשהפעולה המבוקשת לא הייתה פתיחה של הקובץ אלא הורדה/שיתוףמהיכרותי שלי עם נטפרי קובץ חסום מגיע לדף חסימה של נטפרי ולא לשגיאה
יכול להיות שזה קשור, לא שללתימהיכרותי עם נטפרי, קובץ חסום מוביל הרבה פעמים לשגיאה. בעיקר כשהפעולה המבוקשת לא הייתה פתיחה של הקובץ אלא הורדה/שיתוף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים