עזרה לא מצליח להיכנס לאקסלנס טרייד

• הוסף לסימניות
אתם עם נטפרי ומצליחים להיכנס?
מופיע לי המסך של הסיסמה, ואני לוחץ על כפתור "כניסה", ולא נלחץ.

• הוסף לסימניות
אתם עם נטפרי ומצליחים להיכנס?
מופיע לי המסך של הסיסמה, ואני לוחץ על כפתור "כניסה", ולא נלחץ.
גם לי זה קורה, אתמול היה זמן שהמסך הראשי היה שהם מסדרים משהו במערכת ולכן סגור ולאחר מכן שנפתח המסך עם הסיסמא זה לא מצליח להיכנס, אשמח לדעת האם יש פתרון?

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליח אני עם נטפרי . שכוייח על המידע לפחות חסכתי המתנה בטלפון חצי שעה
מקווה שיסתדר עד הצהריים

• הוסף לסימניות
לפי ההקלטת תעבורה שלי, זה נראה שיש שני קישורים שנחסמו בנטפרי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נפתח.. תודה רבה.
אם יחסרו לך נקודות תפנה אלי..
אז זהו.
חזרו אלי שבדקו ולא הצליחו למצוא את הבעיה, רצו הקלטת מסך מלבד הקלטת תעבורה.
והנה אני מנסה, והעסק הסתדר.
או שהצליחו בטעות לסדר, או שכבר סודר ע"י פניה של מישהו אחר, או שאקסלנס שינו משהו וזה פתר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
שוב פעם אותה בעיה, לוחץ על "כניסה" ולא נכנס.
שוב פעם בעיה של נטפרי?
נתקלתם בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה