לא מצליח להעלות תמונות מהמצלמה

• הוסף לסימניות
צילמתי תמונות במצלמה הם מופיעות על מסך המצלמה
אבל כשאני מחבר למחשב אפס גורנישט כלום שום תמונה לא מופיעה איך מטפלים בזה

• הוסף לסימניות
צריך לשים תוכנה שבא עם המצלמה במחשב ואז זה ילך
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;598265:
צריך לשים תוכנה שבא עם המצלמה במחשב ואז זה ילך
בהצלחה!

אני מדבר על מצלימה שעד היום התמונות שלה עלו יופי ופתאום...

• הוסף לסימניות
אולי יש איזה בעיה עם הקישור / הקבל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;598258:
צילמתי תמונות במצלמה הם מופיעות על מסך המצלמה
אבל כשאני מחבר למחשב אפס גורנישט כלום שום תמונה לא מופיעה איך מטפלים בזה

הטוב ביותר הוא להשתמש בקורא כרטיסים בלי קשר למה שהיה עד עכשיו
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;598285:
אולי יש איזה בעיה עם הקישור / הקבל

איזה קישור כשאני לוחץ פתח או סייר מופיע לי תקייה ריקה
כשאני לוחץ קבל תמונות ממצלמה - אשף הסורק מודיע: אין תמונות במצלימה, מה הפשט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;598288:
הטוב ביותר הוא להשתמש בקורא כרטיסים בלי קשר למה שהיה עד עכשיו

ליתר בטחון: אתה מתכווין להתקן שמכניסים בו את הכרטיס? גם את זה נסיתי ולא הועיל
המוזר הוא, שתמונה אחת שהנחתי פעם בכרטיס באופן ישיר מהמחשב כן מופיעה לי ומכל מה שצילמתי לא מופיע כלום

• הוסף לסימניות
צרת רבים...

בדיוק השבוע קרה לי אותו מקרה מוזר בדיוק!!! כמו שאתה מתאר!!
לצערי, כל נסיונותי לשכנע את המחשב להציג את התמונות עלו בתוהו (החלפת חמש כבלים שונים, אולי האורך משנה... הפעלת המחשב מחדש, באמצעות קורא כרטיסים, ועוד ועוד...) עד שלבסוף לא נותרה ברירה ונאלצתי לפרמט את הכרטיס ולצלם שוב!!! (חבל באמת שלא תרמתי לקופת העיר, שכחתי... אני רואה עם זה ניסים גלויים עם כל מיני "וירוסים" ו"קריצים" בנושא המחשבים!! כנראה שזה לא היה לי כל כך קריטי בגלל שהיה לי גיבוי לתמונות הקודמות שהיו במצלמה כך שלא הרגשתי כל כך הרגשת אין אונים ולא היה אכפת לי לפרמט ולצלם שוב את הכמה תמונות החדשות. בכל אופן, כדאי לך לנסות!)
הבשורה היא, אני מקווה, שזה באמת "ג'וק" חד פעמי ולא תקלה רצינית במצלמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;598295:
ליתר בטחון: אתה מתכווין להתקן שמכניסים בו את הכרטיס? גם את זה נסיתי ולא הועיל
המוזר הוא, שתמונה אחת שהנחתי פעם בכרטיס באופן ישיר מהמחשב כן מופיעה לי ומכל מה שצילמתי לא מופיע כלום

רגע, דרך המסך של המצלמה אתה כן רואה את כל התמונות??
א''כ תמיד תוכל לגשת לחנות צילום שם ישחזרו לך אותם
ב"רואים עולם" בפ''ת עשו את זה לבן שלי בחינם

בנתיים אל תצלם על הכרטיס הזה

בכל מקרה נסה למחוק את התמונה שהוספת ידנית לכרטיס ואז לבדוק עם קורא הכרטיסים (כן זה ההתקן שדברת עליו):)

• הוסף לסימניות
פתרון נוסף להכניס לקורא הכרטיסים ולהריץ על התיקיה תוכנה לתיקון
ושחזור תמונות, יש כאלה חינמיות ונדמה לי שגם פה מישהו הציע לינק לאחת כזאת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;598305:
(חבל באמת שלא תרמתי לקופת העיר, שכחתי... אני רואה עם זה ניסים גלויים עם כל מיני "וירוסים" ו"קריצים" בנושא המחשבים!! כנראה שזה לא היה לי כל כך קריטי בגלל שהיה לי גיבוי לתמונות הקודמות שהיו במצלמה כך שלא הרגשתי כל כך הרגשת אין אונים ולא היה אכפת לי לפרמט ולצלם שוב את הכמה תמונות החדשות. בכל אופן, כדאי לך לנסות!)
.
לנסות מה?

לפרמט או לתרום לקופת העיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;598305:
בדיוק השבוע קרה לי אותו מקרה מוזר בדיוק!!! כמו שאתה מתאר!!
לצערי, כל נסיונותי לשכנע את המחשב להציג את התמונות עלו בתוהו (החלפת חמש כבלים שונים, אולי האורך משנה... הפעלת המחשב מחדש, באמצעות קורא כרטיסים, ועוד ועוד...) עד שלבסוף לא נותרה ברירה ונאלצתי לפרמט את הכרטיס ולצלם שוב!!! (חבל באמת שלא תרמתי לקופת העיר, שכחתי... אני רואה עם זה ניסים גלויים עם כל מיני "וירוסים" ו"קריצים" בנושא המחשבים!! כנראה שזה לא היה לי כל כך קריטי בגלל שהיה לי גיבוי לתמונות הקודמות שהיו במצלמה כך שלא הרגשתי כל כך הרגשת אין אונים ולא היה אכפת לי לפרמט ולצלם שוב את הכמה תמונות החדשות. בכל אופן, כדאי לך לנסות!)
הבשורה היא, אני מקווה, שזה באמת "ג'וק" חד פעמי ולא תקלה רצינית במצלמה.

איך מפרמטים את הכרטיס? באמצעות אתחול?

• הוסף לסימניות
גם וגם...!

קודם כל, צדקה! (האמת היא, לא משנה בכלל לאיזו קופה!!!) זה בטח לא יזיק.
ושנית, לאתחל דרך המצלמה: הגדרות - אתחול/פרמוט. ואז לצלם שוב. זה במקרה שהנסיונות האחרים לא עוזרים, ברירת מחדל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;598323:
איך מפרמטים את הכרטיס? באמצעות אתחול?

פירמוט יכול לגרום לכך שלא תוכל יותר להציל את התמונות

• הוסף לסימניות
אם במצלמה התמונות מוצגות, משמע, התמונות קיימות. איך הגעתם לשחזור?
תחבר דרך קורא כרטיסים, (כן הUSB הקטנטן הזה שדוחפים את הכרטיס בפנוכו), ותנסה לגשת אליו דרך טוטל קומנדר ושות'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;598481:
אם במצלמה התמונות מוצגות, משמע, התמונות קיימות. איך הגעתם לשחזור?
תחבר דרך קורא כרטיסים, (כן הUSB הקטנטן הזה שדוחפים את הכרטיס בפנוכו), ותנסה לגשת אליו דרך טוטל קומנדר ושות'.

סליחה על הבורות. מה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;598328:
קודם כל, צדקה! (האמת היא, לא משנה בכלל לאיזו קופה!!!) זה בטח לא יזיק.
ושנית, לאתחל דרך המצלמה: הגדרות - אתחול/פרמוט. ואז לצלם שוב. זה במקרה שהנסיונות האחרים לא עוזרים, ברירת מחדל....

איך אומרים אותם באנגלית?
- השפה המדוברת של פקודות המצלמה שלי

• הוסף לסימניות
ברור שאיתחול ימחוק את התמונות שכבר נמצאות בכרטיס!!! כמובן שזה ברירת מחדל לאחר ששום דבר אחר לא עוזר! ותמיד אפשר לצלם שוב... ואם לא, אז... כפרת עוונות:mad::):mad::)
אבל, זה בכל אופן פתרון! לא צריך לזרוק את המצלמה או לקנות כרטיס חדש... זה לא דפקט רציני, זה רק ג'וק זמני!
אם יש צורך בעזרה איך לעשות את האתחול, איך מגיעים לזה בהגדרות המצלמה, אפשר לפנות אלי באישי ולהשאיר לי מס' טלפון ובל"נ אתקשר חזרה ואשתדל לתת הדרכה אונליין. (זה בעצם פשוט מאד, אבל מי שלא עשה את זה אף פעם יכול להתסבך עם הסברים בכתב, עדיף בע"פ צעד אחר צעד...)
בהצלחה בכל ויום טוב.

• הוסף לסימניות
אולי תנסה במחשב אחר.

• הוסף לסימניות
אל תתיאש כל כך מהר!
פעם זה קרה לי, תנסה 2 דברים:
1. לפתוח שוב ושוב את המצלמה במחשב, לפעמים פתאום היא מתעוררת לחיים.
2. מסתבר שזה וירוס, צריך להכניס את הכרטיס לקורא כרטיסים ולסרוק באנטי וירוס מעודכן, יש וירוס שמוחק את התמונות מהתצוגה בלבד.

שמעתי פעם שצריך פעם בתקופה לפרמט את הכרטיס וכך לא יקרו לך תקלות יותר.

בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה