נכתב ע"י solo snaps;598265:צריך לשים תוכנה שבא עם המצלמה במחשב ואז זה ילך
בהצלחה!
נכתב ע"י gutman09;598258:צילמתי תמונות במצלמה הם מופיעות על מסך המצלמה
אבל כשאני מחבר למחשב אפס גורנישט כלום שום תמונה לא מופיעה איך מטפלים בזה
נכתב ע"י solo snaps;598285:אולי יש איזה בעיה עם הקישור / הקבל
נכתב ע"י moti!a;598288:הטוב ביותר הוא להשתמש בקורא כרטיסים בלי קשר למה שהיה עד עכשיו
![]()
נכתב ע"י gutman09;598295:ליתר בטחון: אתה מתכווין להתקן שמכניסים בו את הכרטיס? גם את זה נסיתי ולא הועיל
המוזר הוא, שתמונה אחת שהנחתי פעם בכרטיס באופן ישיר מהמחשב כן מופיעה לי ומכל מה שצילמתי לא מופיע כלום
לנסות מה?נכתב ע"י 3012;598305:(חבל באמת שלא תרמתי לקופת העיר, שכחתי... אני רואה עם זה ניסים גלויים עם כל מיני "וירוסים" ו"קריצים" בנושא המחשבים!! כנראה שזה לא היה לי כל כך קריטי בגלל שהיה לי גיבוי לתמונות הקודמות שהיו במצלמה כך שלא הרגשתי כל כך הרגשת אין אונים ולא היה אכפת לי לפרמט ולצלם שוב את הכמה תמונות החדשות. בכל אופן, כדאי לך לנסות!)
.
נכתב ע"י 3012;598305:בדיוק השבוע קרה לי אותו מקרה מוזר בדיוק!!! כמו שאתה מתאר!!
לצערי, כל נסיונותי לשכנע את המחשב להציג את התמונות עלו בתוהו (החלפת חמש כבלים שונים, אולי האורך משנה... הפעלת המחשב מחדש, באמצעות קורא כרטיסים, ועוד ועוד...) עד שלבסוף לא נותרה ברירה ונאלצתי לפרמט את הכרטיס ולצלם שוב!!! (חבל באמת שלא תרמתי לקופת העיר, שכחתי... אני רואה עם זה ניסים גלויים עם כל מיני "וירוסים" ו"קריצים" בנושא המחשבים!! כנראה שזה לא היה לי כל כך קריטי בגלל שהיה לי גיבוי לתמונות הקודמות שהיו במצלמה כך שלא הרגשתי כל כך הרגשת אין אונים ולא היה אכפת לי לפרמט ולצלם שוב את הכמה תמונות החדשות. בכל אופן, כדאי לך לנסות!)
הבשורה היא, אני מקווה, שזה באמת "ג'וק" חד פעמי ולא תקלה רצינית במצלמה.
נכתב ע"י gutman09;598323:איך מפרמטים את הכרטיס? באמצעות אתחול?
נכתב ע"י DDFF;598481:אם במצלמה התמונות מוצגות, משמע, התמונות קיימות. איך הגעתם לשחזור?
תחבר דרך קורא כרטיסים, (כן הUSB הקטנטן הזה שדוחפים את הכרטיס בפנוכו), ותנסה לגשת אליו דרך טוטל קומנדר ושות'.
נכתב ע"י 3012;598328:קודם כל, צדקה! (האמת היא, לא משנה בכלל לאיזו קופה!!!) זה בטח לא יזיק.
ושנית, לאתחל דרך המצלמה: הגדרות - אתחול/פרמוט. ואז לצלם שוב. זה במקרה שהנסיונות האחרים לא עוזרים, ברירת מחדל....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים