עזרה לא מצליח להרשם לאזור האישי של רשות המיסים

• הוסף לסימניות
אני מנסה להרשם לאזור האישי ברשות המיסים כדי לפתוח עסק.

הבעיה היא שהם רוצים כמה פרטי זיהויי ולא קיימים אצלי מספיק פרטים...

יש לי אשראי ויש לי ת.ז. של הורה

אבל צריך עוד אחד ואין לי:
אין לי דרכון
לא יצאתי מהארץ
לא היה לי מעסיק מעולם
ועדיין אין לי עסק...
מה אפשר לעשות

לא הצלחתי להגיע לשום מקום עם תמיכה
בטלפון שלהם כל השלוחות קשורות למיסים בפועל ולא לתמיכה טכנית וגם לא עונים שם המון זמן
ופנייה מקוונת אפשר רק דרך אזור אישי...

אשמח לעצה
תודה!

• הוסף לסימניות
היה לי אותה בעיה...
פשוט צריך ללכת ללשכת רשות המיסים - לא צריך תור,
ולבקש קוד לאזור האישי.
כך פקידה שענתה לי וראתה שאין לי מספיק פרטים אמרה.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להרשם לאזור האישי ברשות המיסים כדי לפתוח עסק.

הבעיה היא שהם רוצים כמה פרטי זיהויי ולא קיימים אצלי מספיק פרטים...

יש לי אשראי ויש לי ת.ז. של הורה

אבל צריך עוד אחד ואין לי:
אין לי דרכון
לא יצאתי מהארץ
לא היה לי מעסיק מעולם
ועדיין אין לי עסק...
מה אפשר לעשות

לא הצלחתי להגיע לשום מקום עם תמיכה
בטלפון שלהם כל השלוחות קשורות למיסים בפועל ולא לתמיכה טכנית וגם לא עונים שם המון זמן
ופנייה מקוונת אפשר רק דרך אזור אישי...

אשמח לעצה
תודה!
תאריך הנפקת ת.ז. גם טוב

• הוסף לסימניות
זה נכון עד לפני חודש
כיום כבר אי אפשר לעשות את שניהם

ובאמת נשאר רק האופציה ללכת פיזית למשרדי רשות המיסים

מה שהכי מעצבן שכשהם צריכים כסף ממך הם יודעים מאוד טוב איך להגיע אליך וכשאתה צריך להגיע אליהם לא מכירים אותך

• הוסף לסימניות
תאריך הנפקת ת.ז. גם טוב
אין את האפשרות הזו בכלל.
הנה הרשימה (מאחרי ת.ז. הורה)
צילום מסך 2025-12-22 122735.png

בכ"א, הלכתי פיזית והם לא נתנו לי קוד להרשמה אלא פשוט רשמו אותי,
וגם שם הייתי צריך לקבל קוד אימות למייל, ואילולי זה שרעיתי הייתה מול המייל באותו הזמן הייתי חוזר במפח נפש הביתה...

אחרי שאימתו את הפלאפון (כל הכבוד להם שאפשר בהודעה קולית) ואת המייל כאמור, קיבלתי קוד משתמש קבוע לכניסה לאזור האישי במייל.

תודה!

• הוסף לסימניות
אין את האפשרות הזו בכלל.
הנה הרשימה (מאחרי ת.ז. הורה)
צפה בקובץ המצורף 2134726
בכ"א, הלכתי פיזית והם לא נתנו לי קוד להרשמה אלא פשוט רשמו אותי,
וגם שם הייתי צריך לקבל קוד אימות למייל, ואילולי זה שרעיתי הייתה מול המייל באותו הזמן הייתי חוזר במפח נפש הביתה...

אחרי שאימתו את הפלאפון (כל הכבוד להם שאפשר בהודעה קולית) ואת המייל כאמור, קיבלתי קוד משתמש קבוע לכניסה לאזור האישי במייל.

תודה!
מידי פעם זה יורד וחוזר
כמו האשראי ושאר הדברים
כשיש את זה הם נותנים לעשות ביחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה