התייעצות לא מצליח לפתוח קבוצת מייל בגוגל!

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפתוח קבוצה, וכשצריך להזין את כתובת המייל של הקבוצה אותה אני מייעד לקבוצתי - כל כתובת שנתתי - היה כתוב שכבר משתמשים בה.
אין ספק שזה תקלה טכנית, כי ניסיתי עשרות כתובות שונות, כולל כתובות בנות עשרות מספרים ואותיות מגוונות לגמרי,
וכל הנסיונות עלו בתוהו בעקבות התקלה המדוברת.
אנא עזרתכם, תודה.

• הוסף לסימניות
את/ה בנטפרי?

• הוסף לסימניות
ברעיון נטפרי לא מאפשרים לפתוח קבוצות אפשר לבקש משהו שאתם רוצים לצרף לקבוצה ויש לא חסימה אחרת לפתוח זה יהיה יותר קל ויותר מהר

• הוסף לסימניות
את/ה בנטפרי?
מה נטפרי קשורים?
ברעיון נטפרי לא מאפשרים לפתוח קבוצות אפשר לבקש משהו שאתם רוצים לצרף לקבוצה ויש לא חסימה אחרת לפתוח זה יהיה יותר קל ויותר מהר
למה לא מאפשרים? אני פתחתי קבוצה אחת לאחר נסיונות רבים לבחירת כתובת!
הבעיה היא אחרת שקשה מאוד למצוא כתובת שגוגל גרופס מאשר לא נראה לי שיש קשר לנטפרי.

• הוסף לסימניות
למה לא מאפשרים? אני פתחתי קבוצה אחת לאחר נסיונות רבים לבחירת כתובת!
הבעיה היא אחרת שקשה מאוד למצוא כתובת שגוגל גרופס מאשר לא נראה לי שיש קשר לנטפרי.
ככה זה היה לי אחרי נסיונות רבים שאלית מישהו עם סינון אחר והוא אמר לי שהוא מצליח בקולות

• הוסף לסימניות
כדאי לעבור לתצוגה הישנה של גוגל ולפתוח בקלות.
זה הפתרון שעובד טוב על נטפרי.
וכמובן, אח"כ לשלוח לבדיקה כדי להוסיף חברים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה