עזרה לא מצליח לפתוח תיקייה, מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח לפתוח את התיקייה ב-USB
ונפחת לי חלון כזה:
הרשאה.PNG

אני לוחץ על המשך נפתח לי חלון כזה:
הרשאה 2.PNG

אני לוחץ על הקישור נפתח לי החלון הזה, ואין שם כרטיסיה 'אבטחה'
הרשאה 3.PNG

אשמח מאוד לעזרה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נסה ללחוץ קליק ימני על התיקייה שאתה מנסה לפתוח ואז 'מאפיינים'

• הוסף לסימניות
מה לא הולך, לא נלחץ קליק ימני? לא נפתח מאפיינים? נפתח בלי אבטחה?

• הוסף לסימניות
לי יש את אותה הבעיה, אני פותחת את ה'מאפיניים' ואין לי את הכרטיסייה של 'אבטחה',
מישהו יודע מה אפשר לעשות לזה?

• הוסף לסימניות
גיגלתי קצת
תגיבו אם עובד...
  1. הורד אתקובץ EnableTakeOwnershipWithOneClick מכווץ שולחן העבודה שלך.
  2. חלץ את הקובץ: לחץ לחיצה ימנית על הקובץ ובחר "חלץ הכל…’
  3. ואז לחץ לחיצה ימנית על הקובץ שחולץ "EnableTakeOwnershipWithOneClick” ובחר "Merge’ מן הנפתחת.
  4. לחץ על "כן’ בשלט חשבון משתמש"” חלון קופץ.
  5. לחץ על Yes’ שוב "האם אתה בטוח שאתה רוצה להמשיך”
  6. הכה אישור.
  7. ואז לחץ לחיצה ימנית על התיקייה שאתה רוצה לקחת בעלות. מהתפריט הנפתח, בחר "קח בעלות על קבצים ותיקיות".
  8. לחץ על "כן’ אל בקרת חשבון משתמש"” חלון קופץ.
חלון שורת הפקודה פעילה יפתח ויציג את ההתקדמות של התהליך.
זה עלול לקחת קצת זמן כדי לעבד תלוי במספר של קבצים ותיקיות בתוך התיקייה שאתה רוצה לקחת בעלות.

כשיושלם, בחלון שורת הפקודה ייסגר באופן אוטומטי.

הזמן שלוקח כדי להשלים את התהליך תלוי במספר הקבצים בתיקייה. זה עלול לקחת בין 2 ל 12 דקות ומעלה לקחת בעלות מלאה.

לאחר השלבים הנ"ל בהצלחה מלאה, נסה לפתוח את התיקייה המתאימה כדי לבדוק אם "אין לך כעת הרשאה לגשת לתיקיה הזו’ נושא נפתר.

עכשיו, יש לך גישה מלאה אל התיקייה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה