לא מצליח לקבל הודעה עם תמונות למייל

• הוסף לסימניות
חבר שלח לי מקודם הודעה עם כמה תמונות לא כבדות מדי וההודעה בכלל לא מגיעה אלי גם לא בספאם והוא ראה אצלו שזה נשלח והכתובת נכונה.
מישהו יודע לעזור לי בזה?

• הוסף לסימניות
תנסה לשלוח לו הודעה במייל והוא יחזיר לך את המייל עם התמונות בתשובה

• הוסף לסימניות
תבדוק אם נגמר לך המקום בחשבון גוגל שלך. תגלול במייל עד למטה כתוב בכמה אחוז השתמשת.

• הוסף לסימניות
תשלח הודעה לעצמך ותדע אם נגמר לך המקום.
יתכן שזהתמונות כבדות ועלו לדרייב שלו - אתה תצטרך לקבל ממנו את הקישור לדרייב

• הוסף לסימניות
חבר שלח לי מקודם הודעה עם כמה תמונות לא כבדות מדי וההודעה בכלל לא מגיעה אלי גם לא בספאם והוא ראה אצלו שזה נשלח והכתובת נכונה.
מישהו יודע לעזור לי בזה?
לפעמים קורה שזה נתקע בתיבה של 'תיבת דואר יוצא' ומופיעה הודעה של -ההודעה תישלח כשהעלאת הקבצים המצורפים תסתיים, פשוט לנסות לשלוח שוב וא"כ למחוק את כל ההודעות שנתקעו עדיין ב'תיבת דואר יוצא', אם מוחקים אותם שם- הם לא נשלחות לנמענים- מניסיון.

• הוסף לסימניות
זה גם יכול להיות קשור לחסימה .

• הוסף לסימניות
לא חסימה ספציפית של תמונה
אלא תמונה שמוטבעת בגוף המייל לא מופיעה.

• הוסף לסימניות
ביקשתי ממנו לשלוח שוב לכתובת אחרת ושם זה הגיע וגם לא ראיתי את זה מיד כשהוא שלח רק אחרי זה כשפתחתי שוב את המייל ההוא ואצלי עוד לא רואה את זה עד עכשיו

• הוסף לסימניות
פעם קרה לי גם.
שישלח תמונה תמונה ולא כמה במייל אחד.
אצלי זה עבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה