התייעצות לא מקבלים את בקשתי להחזר

• הוסף לסימניות
אני חבר בקופת חולים לאומית וזכאי לקבל החזר על ימי הבראה, בשביל אישתי שהייתה בצימר בתוך שלש חודשים מהלידה, הגשתי את הבקשה, ואמרו לי שהזכאות היא עד חודשיים, בזמן שבאתר כתוב 3 חודשים, התקשרתי לברר, ואמרו לי שאני צודק, ויטפלו בזה. ותכלס' לא טיפלו, על אף ההפצרות המרובות. הגשתי את הבקשה עוד פעם. וכתבתי להם את כל הנ"ל. ושוב פעם לא אושר מהסיבה הנ"ל.
אם מישהוא יודע לאן אני צריך לפנות כדי שיעזרו לי אשמח לשמוע!
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
מניסיון , בלאומית עובד במקרים כאלו רק איומים על עזיבת הקופה.
איימתי על מנהל הסניף. ולא עזר. הוא אמר משהוא כמו שזה לא קשור אליו הביצוע בפועל. והבעיה במי שאמור לבצע.
הוא טען גם שלפני שאיימנו שנעזוב הוא כבר אמר למי שאמור לבצע שאנחנו מאיימים בעזיבה. אבל כלום לא קרה!

• הוסף לסימניות
אולי למישהוא יש איזה מייל או מספר טלפון של המנכ"ל או איזה מישהוא בחיר שם בקופה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם מחכה להחזר מלאומית שבושש מלהגיע חצי שנה,
ואחרי שאיימתי בעזיבה הם אמרו שיאשרו את זה, עבר מאז חודשיים וזה עדיין בטיפול

• הוסף לסימניות
תודיעו להם שאתם מפיצים את זה ברשת

• הוסף לסימניות
אלו הדברים שיכולים לעזור:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה