דרוש מידע לא מקוון

• הוסף לסימניות
ערב טוב
מדי פעם מופיע לי הודעה במחשב לא מקוון רענן
מה זה צריך להיות?
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר גם שאלה בנושא מחשבים?
כל פעולה במחשב לא נראית לעין עד שלוחצים רענן.
לדוגמא שמרתי משהו על שולחן עבודה הוא לא יופיע עד שאני לא ארענן את שולחן העבודה
וכו' וכו' כך כל פעולה תקיה חדשה, שמירה שינוי שם ועוד...
יש מה לעשות שלא אצטרך לרענן כל הזמן אלא השינוי יבוצע מיד?
תודה רבה לעוזרים

• הוסף לסימניות
אפשר גם שאלה בנושא מחשבים?
כל פעולה במחשב לא נראית לעין עד שלוחצים רענן.
לדוגמא שמרתי משהו על שולחן עבודה הוא לא יופיע עד שאני לא ארענן את שולחן העבודה
וכו' וכו' כך כל פעולה תקיה חדשה, שמירה שינוי שם ועוד...
יש מה לעשות שלא אצטרך לרענן כל הזמן אלא השינוי יבוצע מיד?
תודה רבה לעוזרים
זה מאוד קשרו למהירות של המחשב שלך גם

• הוסף לסימניות
לא נראה לי ששינו הגדרות.
זה תמיד היה.
איפה בודקים את זה בהגדרות?
לא מדבר על הגדרות רגילו
ואני לא חושב שזה בגלל זה
אולי תעלה צילום מסך של מנהל משימות ניראה אולי מה המצב שלו
אולי הוא באמת עמוס או משהו מכביד עליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה