לא מקצועי בעליל..

• הוסף לסימניות
תמונה שצילמתי
לא עם מצלמה מקצועית..
ואני רחוק מלהיות צלם מקצועי
אבל בכ''ז אשמח לשמוע את חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• IMG_8326.JPG
    IMG_8326.JPG
    1.1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
עכשיו עם טיפהל'ה שדרוג..
סתם מעניין אותי לשמוע ממכם האם אני בקטע של צילום ויש לי את החוש לזה
או שלהיפך..

קבצים מצורפים

• IMG_8326.JPG
    1.4 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חמוד
לא נראה לי שאפשר להסתמך על תמונה כזו כדי לדעת אם יש לך חוש
אבל מן הסתם אתה בקטע של צילום אם אתה אוהב את זה ומשקיע זמן ותשומת לב...

• הוסף לסימניות
עוד תמונות שצילמתי אשמח לשמוע את חו''ד

קבצים מצורפים

• IMG_8555.jpg
    4.2 MB · צפיות: 12
  • IMG_8547.JPG
    3.8 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
השיקולים לבחירת מקצוע לא יכולים להיות קשורים לחו"ד של אחרים!

מה שאתה רוצה בבפנוכו שלך, זה אתה!!
וגם אם כעת אתה לא סופר מקצוען בתחום, אם תתאמן על הרצון הזה ועל הגשמת הכישרון שקיבלת ממש במתנה, השמיים הם הגבול!!
גם קרליבך התחיל משיר לא מהוקצע וחסר משמעות...והיום מוזיקה אותנטית ומקצועית=קרליבך!!

תאזינו לרצון הפנימי, הוא חלש לפעמים אבל תמיד תמיד אמיתי וקולע-בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
כמובן שאלה דברי הבל, לקוח מתרבות המערב שאומרת שוב ושוב 'לך עם האמת שלך' שמה שמסתתר מאחורי המשפט הזה הוא, 'אל תפעיל את השכל שלך אלא תן לדמיון להשתלט עליך'
אין אפשרות למי שאין לו כישורים להצליח רק בגלל שהוא רוצה, ומי יודע כמה אנשים השחיתו את חייהם בגלל מן עצה טפשית כזאת .
אני כן מאמין שאדם יכול להיות כנה עם עצמו ולענות לעצמו את התשובה עם יש לו את הכישורים המאתאימים, אבל בשביל זה צריך להפעיל את השכל לא את הדמיון.
-דרך אגב- אין בדברים אלו שום דעה על התמונות מכיוון שאין לי את המקצועיות הדרושה, אבל ממבט חיצוני נראה לי שצריך לבחור תמונה שיש בה יותר ענין, ולא להסתכל רק על האסתטיקה.

הדוגמא מקרליבך ממש מעליבה , קרבילך היה 'רב אומן מ'לידה.

• הוסף לסימניות
איזו תגובה קיצונית!! מדהים!
-חבל שבעיני אנשים מסויימים להקשיב לאמת שלך זה דמיון ותרבות המערב.
האמת נמצאת, בין אם תקשיב לה בין אם לא,
-השכל לפעמים משתלט על הרצון והתשוקה הפנימית, ואז אתה מוצא אנשים בגיל 50 משנים מקצוע וחוזרים לחלום ילדות שלהם במלוא המרץ והחיוניות רק בגלל שסתמו עם השכל את החשק לעבוד באותו תחום.
ואין הכוונה כאן לדברים רוחניים, שם יש מקום רק לשכל לשלוט ולאכוף את הרגש.
-רגש- הוא לא דמיון, צר לי. רגש- זהו הרגשה שהקב"ה טבע בכל אדם, ויש לו מטרה גדולה.
גם חובת הלבבות כותב שאדם יעבוד במה שקרוב לליבו ולא לשכלו- כך שיש לכך מקור. ואלה לא דברי הבל.
-כנראה שלא אספת מידע על קרליבך, הוא רב אומן אבל ממש לא מלידה, תקרא קצת ביוגרפיה עליו ותראה.
יש עוד אלפי דוג' על אנשים שהלכו עם החלום שלהם ועזבו רק לרגע מוסכמות שכליות והגיעו רחוק למימוש פוטנציאל(גם רוחני). תבדוק קצת יותר לעומק את העניין ותיווכח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה