לא מראים חצי עבודה... אבל...

• הוסף לסימניות
מתחשק לי. שבוע טוב.

• הוסף לסימניות
השראתי!

• הוסף לסימניות
וואו, ממש מרגישים את התנועה!
למה חצי עבודה?
לי זה נראה שלם.

• הוסף לסימניות
תמונה באמת מיוחדת !
לא הייתי רוצה להיות ע"י הבטייס בזווית כזו ובהירות של...... קמ"ש (רק ה' יודע כמה...)

נ.ב. הערה בקטנה: האם זה נכון שעל כנפי המטוס משני צידיו ועוד, ישנו 'צלב' ?
אם כן, כדאי לשקול להורידו.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ממש מקסים!
איזו השקעה... באמת מעורר השראה!

• הוסף לסימניות
מדהים!

הערה קטנה, לדעתי הרקע של השמים מדי ראליסטי בייחס לציור, אבל זה עניין של טעם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קו ונקי;2207287:
תמונה באמת מיוחדת !
לא הייתי רוצה להיות ע"י הבטייס בזווית כזו ובהירות של...... קמ"ש (רק ה' יודע כמה...)

נ.ב. הערה בקטנה: האם זה נכון שעל כנפי המטוס משני צידיו ועוד, ישנו 'צלב' ?
אם כן, כדאי לשקול להורידו.
בהצלחה.
סמל חיל האוויר של הנאצים ימ"ש, הלופטוואפה,מטוסי המסרשמיט הידועים לשימצה, ציור מדהים.

• הוסף לסימניות
אפשר להראות חלק מהסמל אבל לא שלם. לא גמור כי בן היתר מתלבט האם אני הופך את האלמנתים יותר ראליסטים או לא. תוך כדי כתיבה אני מגלה שאני מעדיף להשאיר איור כאיור ולא כצילום. אגב השמיים היא עבודה ידנית. ותודה על הפרגונים.

• הוסף לסימניות
עבודה מצוינת!
יש לציור אוירה מעניינת, משלו. כששניים-שלושה גוונים מרכזיים נותנים את האפקט של בין הערביים.

לייק ענק!
עלו ושתפו בעוד יצירות יפות
ים הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה