כללי לא מרוצה מהסריקה

• הוסף לסימניות
שלום,

סרקתי ציורים מקוריים לספר ילדים בבית דפוס מפורסם.
הסריקה היא ב600 DPI ובכל זאת הציורים נראים חיוורים ושונים מהמקור.
ממליצים לי על בית דפוס אחר או שאולי בנגיעה קטנה בפוטושופ אפשר לסדר את זה?
(אני מדגישה נגיעה קטנה כי בינתיים אני עובדת קשה על כל תמונה שתהיה דומה לצבעים המקוריים וזה משתנה, לדוגמא באיזון לבן אמנם הצבעים מתחזקים אבל כבר לא דומים למקור.)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הדיפיאי שיי לאיכות רזולוציה, בלי קשר לצבעים.
במכונות סריקה תעשיתיות (כחומר, לא שורק ביתי)
יש אפשרות של הגדרת צבע, בדר"כ הוא נח על אוטומטי או צבע מלא, ישנה אפשרות להגדיר ידני. (לא תמיד התוצאה משביעת רצון)

אם השינוי הוא גוון של הצע- חיוור
תוכלי להוסיף ויברנס או סיטוריישן בפוטושופ, בלי לעבוד קשה.

הצלחות

• הוסף לסימניות
תנסי להשתמש בטפטפות של ה-LEVELS
עוזר מאד לתמונות סרוקות
בטפטפת הכהה תבחרי את האזור שאמור להיות הכי שחור בתמונה
ובטפטפת הבהירה תבחרי את האזור שאמור להיות ממש לבן בתמונה
שימי לב רק שהערכים של הטפטפת מעודכנים לך כמו שצריך, אני מצרפת צילום מסך (2 לחיצות על הטפטפת פותח לך את חלון הערכים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה