מידע שימושי לא מרוצה משירותי התפתחות הילד?

• הוסף לסימניות
שימו 💙
התפרסם קול קורא של משרד הבריאות להערות הציבור: שירותים בתחום התפתחות הילד - עדכון
מוצגת בזו, טיוטות חוזר להערות ציבור, כחלק מתוכנית כוללת של משרד הבריאות להרחבת היקף וחיזוק שירותי התפתחות הילד ושיקום המערכת הציבורית, מתוך מטרה להבטיח טיפול זמין, איכותי ושוויוני לכלל האוכלוסייה.התוכנית מתמקדת במקצועות הפיזיותרפיה, קלינאות תקשורת, ריפוי בעיסוק ודיאטנות.

הערות הציבור יתקבלו עד ליום 11.05.2025, בשעה 12:00, לכתובת דוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מוזמנים לשלוח הערותיכם!

• הוסף לסימניות
אני רק רוצה להגיב בתור מטפלת פרא רפואית,
עובדת התפתחות הילד בציבורי לשעבר וכיום פרטית.
שהנזק היחיד שיתגלגל הוא על הוצאות ההורים/ ההתפתחות של הילדים.
עוד לא שמעתי על קופות שמשפרות תנאי שכר לעובדים בצורה משמעותית
אני אשמח מאוד לחזור לעבוד במסגרת ציבורית עם תמיכה מקצועית של צוות פרא רפואי נרחב
אני מאמינה מאוד במקצועיות של זה, ואוהבת עבודת צוות.
אבל כשהקופות פונות אלי בהצעות עבודה, אני מודיעה להם שאני מעדיפה להרויח משכורת שפויה כעצמאית.
אז מודיעים על תקצוב יפה שאין לי מושג לאן הקופות מגלגלות
ומפסיקים את ההחזרים באופן הדרגתי.
אני אישית לא אחזור לעבוד בציבורי במצב הנתון
ואם כבר כיום יש הורים שבוחרים לבוא אליי באופן פרטי בלי החזרים כי:
הקופה לא מכירה בצורך ואין מימון/ לא עברו את סך החודשים הנדרש להמתנה/ הציעו להם בקופה מטפלת כלשהי אקראית, והם רוצים מטפלת מיומנת עם נסיון בתחום מורכב
אז לצערי , אני משערת שאחרי תאריך תחולת החוזר -
רק תגדל האוכלוסיה שפונה פרטי לגמרי. כי הנסיבות ימשיכו להיות אותן נסיבות...
או- וזה עוד יותר עצוב, ילדים שצריכים טיפול לא יקבלו אותו.
כי מצב העומס בקופות לא ישתנה (הרי אני לא אגיע לעבוד שם...), וההורים לא יוכלו לעמוד בתשלום פרטי.

עיין ערך מה שקרה לפני מספר שנים גם אז ניסו לייבש את התחום הפרטי. לא בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה