- הוסף לסימניות
רואה שנפתח כבר לעריכה שוב.אי אפשר לפתוח את הקובץ לעריכה
אנא, קרעו שערי שמיים!!
שיהיה לנו נס ענק!!!
רואה שנפתח כבר לעריכה שוב.אי אפשר לפתוח את הקובץ לעריכה
הוא מזעזע ב"ה אין לי אותואני רוצה את הסרט של החטיפה
מי יכול להעלות או לשלוח במייל?
השגת את זה?אני רוצה את הסרט של החטיפה
מי יכול להעלות או לשלוח במייל?
הספוילר חסום רק י? יש מצב לעלות בזיפ?בכל האשכול הנכבד הזה לא העלו ולו תמונה אותנטית אחת של משפחת ביבס?
צפה בקובץ המצורף 1513513צפה בקובץ המצורף 1513514צפה בקובץ המצורף 1513515
![]()
תמונה אחת שווה אלף מילים!
אז בבקשה אנשים יקרים תתפללו מעומק הלב שיחזרו מהר מהר!
הספוילר חסום רק י? יש מצב לעלות בזיפ?
אח של האמא חזר בתשובה לפני כמה עשרות שניםאני כל יום מתפללת עליהם ועל שאר החטופים שיחזרו ואין לי רעיון מה עוד לעשות לשחרורם - בכנות!
אם יש למישהו קשר למשפחה, אפשר לנסות לשכנע אותם לקבל משהו על עצמם - הדלקת נרות שבת, תפילין, הפרשת חלה, הכנסת ספר תורה. אני בטוחה שזה יועיל.
13 תמונות בפורמט זיפהבנתי, תודה רבה
לא נעים לבקש אבל אולי יש לכם אפשרות לעלות את זה בזיפ או משהו? אתם ממש לא חייבים. ותודה רבה
פרק תהילים קטן שלנו עושה רעש גדול בשמייםמי יודע מה עובר עליהם עכשיו..
בואו נתאחד בתפילה..
אפשר גם כאן
![]()
לא נראה לי שזה מה שה' רוצה מאתנואם יש למישהו קשר למשפחה, אפשר לנסות לשכנע אותם לקבל משהו על עצמם - הדלקת נרות שבת, תפילין, הפרשת חלה, הכנסת ספר תורה. אני בטוחה שזה יועיל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים