דרוש מידע לא משתחררת מזה

• הוסף לסימניות
הייתה לי חוויה מזעזעת לפני כמה ימים האוטובוס שאני הייתי אליו התחיל לעלות באש ברוך ה' לא קרה כלום, אבל כשירדתי מהאוטובוס הרגשתי תחושת אילפון רגעית (לא נפלתי) ומאז אני מרגישה חולשה אני לא חוזרת לעצמי, מה לעשות?

• הוסף לסימניות
את האמת היה לי חוויה (פתאום מלא מישטרות ואמבולנסים ומכבי א ש הגיעו לבית שלי כי המציאו שמישהו לא עלינו היתאבד)
לא היה לי נשימות והיה לי התקף...
מה שעזר לי ישבתי בספא נשמתי נשימות וקראתי ספר והיסתכלתי על תמונות רק אחרי כמה זמן עבר לי ההתקף...

• הוסף לסימניות
אני לא מרגישה שזה דפק אותי רגשית אין לי טראומה כך אני מרגישה,

• הוסף לסימניות
אני לא מרגישה שזה דפק אותי רגשית אין לי טראומה כך אני מרגישה,
גם לי קרה מקרה דומה....
ורק אחרי טיפול (ממש לא ארוך וממוקד בטראומה הזו) זה עזר לי ממש!!
אני נוסעת יום יום בתחבורה בין עירונית ופשוט הייתי מריחה אש כל הזמן.. באמת מריחה! (אבל זה היה פנימי)
הייתי ממליצה לך מאוד זה ישחרר אותך ולא כדאי להמשיך לסבול, גם אני חשבתי שזה יעבור.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמשהו גופני נדפק ולא רגשי.
זה בא מהנפש.
הגוף לא נדפק מטראומה מה שנדפק זה הזיהוי של הגוף. הוא בעצם אומר לך את בטראומה וצריכה להתעלף.
הגוף לא מזהה שעכשיו הוא לא בטראומה.
הנפש שלנו מאוד רגישה וצריך לפעמים רק להחזיר אותה למקום... כביכול כמובן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חושבת כן בגלל החולשה.
אז לי היה פעם עילפון לרגע(בעיקבות לחץ כלשהוא)
ובאמת כמה ימים הייתי סמרטוט.
כדאי אולי לבדוק את הקטע הרגשי,
אצלי בכל אופן זה היה כתוצאה מהעילפון.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שטיפול רגשי זה תמיד טוב אין מישהו שלא צריך את זה לפעמים..
זה בסך הכל לדבר על מה שקרה ולהוציא את זה זה מאוד עוזר ומשחרר

• הוסף לסימניות
אני חושבת שטיפול רגשי זה תמיד טוב אין מישהו שלא צריך את זה לפעמים..
זה בסך הכל לדבר על מה שקרה ולהוציא את זה זה מאוד עוזר ומשחרר
ועם לא רוצים
אפשר סתם כך לדבר עם מישהוא קרוב שאת רוצה ומרגישה פתוח לדבר איתה.....(אפילו אמא)
או חברה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה