לא מתאפק - עוד מעט אדר!

• הוסף לסימניות
יש פה המן, וזרש ודלפון ושוטר שושני עם סטייל מהמם.
קדימה, זמזומי פורים כולם ביחד חת שתים שלוש
שרטוט 3.png

שרטוט 2.png
שרטוט.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחח

כמה טוב הציור.

אפשר להוריד לילדים שיצבעו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יאוהו כמה צחקתי!
אה וטיפים לצביעה ביקשת כדי לצחוק עלינו?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה מרץ בציורים.
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
אואווו חח יפיפה, לא צריך להתאפק.. דברים יפים מעלים!

• הוסף לסימניות
גדווווווווווול!
אחד הטובים!:D:D:D

• הוסף לסימניות
אח אח..זה טוב!!
להתמוגג!

• הוסף לסימניות
נהדר מצחיק משעשע!
כיף כיף כיף!
משהו בקו קצת שונה מהקו הרגיל שלך נכון? קו או בחירת צבעים או צביעה.
או שפשוט אתה לא משתף אותנו מספיק..:rolleyes:
אז תשתף יותר בבקשה.. :)
אותי מעניין איך הגיעו הרעיונות ההזויים האלה.
נראה כאילו דיברת עם חבר וצצו רעיונות תוך כדי השיחה,
ראית את הפוטנציאל וכתבת לך ככה מהר בצד כדי שלא תשכח..
לא? :D
הצלוחעס!

• הוסף לסימניות
מקסים מאוד
הידיים של כולם קצת ארוכות מידי, אבל הכי ארוכה היד של זרש שתופסת את הילדה.

• הוסף לסימניות
מקסים מאוד
הידיים של כולם קצת ארוכות מידי, אבל הכי ארוכה היד של זרש שתופסת את הילדה.
אני חשבתי שזה דווקא תורם לעיצוב דמויות לא?
נותן להם משהו מסורבל , מראה מגוחך ולא חכם כזה..
כמו קוף..
:)

זו דעתי אבל מסתבר שאולי יש עוד אחרים שאורך יתר כן מפריע להם כמוך
(לא שוללת אותך,רק אומרת את הדעה שלי..:)-כאילו,כבר קלטת את הטון המתנצל בכל ההודעה הזו על זה שהעזתי לצאת כנגדך? זה מספיק הטון או שצריך ממש להתנצל מפורשות :rolleyes::eek::confused:)

• הוסף לסימניות
אויש! נוזלת לי ריבה על המקלדת, מהאוזן המן הדמיונית שאני מלקקת כרגע. (אל תדמיינו את זה)
אבל אנחנו יכולים רגע לדבר על האווירה המגניבה והשמחה שמנשבת כאן בציור השמח הזה?
אז הנה הסיכום שלי:

אני לא יכולה להפסיק להסתכל על השמן השני מצד שמאל (בגתן? תרש? פקיד מס הכנסה? זה קצת עמום). מסתבר שלא היו הרבה בננות בפרס, הא.

ההכלאה בין זרש לוושתי הייתה מאד קשה לעיכול, בעיקר בגלל שאני לא יודעת את מי מהם אני יותר- לא מסמפטת. בכל אופן הקרן הזו מרשימה בהחלט, ואם תשאלו אותי היא יכולה בקלות להפוך לטרנד אופנתי מטורף. אתם תהיו מסמר המסיבה. (...מסמר, דא? אוקי עזבו.)

דלפון נראה מאד מאושר בפח הזבל הפרטי שלו, אז בואו ניקח את המסר שאושר לא תלוי בגשמיות. הוא תלוי בשאלה אם יש לך בלון אדום תלוי מהכובע, או לא.
בכל מקרה, הקופירייטר של דלפון עשה עבודה די מינימלית עם השם והמיתוג. מזכיר לי קצת את האנשים שקראו לעיר בישראל- 'רחובות', למפלגה בישראל 'התנועה' ולמותג מזון 'המותג'. הרבה מחשבה הושקעה כאן. שאפו.

לסיום:
המן-- כאילו ברצינות? צומח לך עץ מהמקטרת? אתה לא יכול להיות פחות ברור בנוגע לתכניות שלך להריגת איש יהודי בשושן הבירה?? אם אני הייתי אתה, (הייתי קודם כל נפטרת מהבאגט שתלוי לי על הכתף. 900 קלוריות ליחידה, אתה לא זקוק לזה עם הכרסונת המרשימה שלך) הייתי מסתירה טוב יותר את המזימות שלי.

פורים שמיייח!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני אדם שמח פחות או יותר. יש ירידות מצב רוח פה ושם כמובן, בגדר הנורמה. אני חושב שניתן להגדיר אותי כעליז מעל הממוצע.

עד שבא פורים.

כבר מהשבוע שלפני, כשקולות פיצוץ עולים בלילות מניסויים בלתי מבוקרים בחומרי נפץ. וצמדי בחורים נבוכים ומצחקקים מתחילים לנקוש על הדלת - העצב מתחיל להזדחל בתוכי.

וככל שעולה השמחה בחוצות, כך הדכדוך מתגבר בי.

התמונות של הליצנים במודעות הרחוב ובפרסומות בעתונים, נראות לי חסרות טעם, ואפילו קצת מאיימות.

וכשמגיע פורים עצמו, בכלל. המוסיקה הרעשנית מכל עבר נשמעת לי כרעמי מלחמה והחיוכים המלאכותיים על פני הכול עושים לי בחילה.

אני מסתגר בבית, וכשקבוצות עליזות של בחורים נשמעות בחדר המדרגות, אני רועד מפחד שיכנסו אלי ויכריחו אותי לרקוד איתם.

אני לא אוהב שיכורים, ועוד יותר לא אוהב שיכורים מתחזים.

אני מנסה להתרכז בתוכן של פורים, ולא מצליח לחבר אותו להמולה המטורפת מסביב.

אני רק מחכה שתרד כבר השקיעה, ושכל השתויים יפלו ארצה ללא הכרה. ושקט שפוי ישתרר.

ועד אז, אני אומר לעצמי, עברנו את המן - נעבור גם את זה.

אני לא אומר פה מוסר או השקפה. רק תחושה פנימית, רק תחושה פנימית.

אם מישהו מרגיש דכדוך דומה וירצה לשתף. זה ישמח אותי מאד שלא ארגיש שאני פסיכי לגמרי.

יש שיאמרו שאני צריך ללכת לפסיכולוג, שיגלה שבילדות אבא שלי הרביץ לי עם רעשן או משהו.

יתכן.

אבל אין לי את זה בשום סיטואציה אחרת. רק בפורים, מרגיש לי כמו הצגה אחת גדולה וריקה.

ויש כל כך הרבה תוכן. יש מה לחשוב ומה לקרוא ועל מה לשוחח ביישוב הדעת ליד שולחן הסעודה מלבד הצעקות הריקניות, הבדיחות חסרות הכלח, והפגנת אנרגייה מוגזמת בכל ערוץ אפשרי.

אל תנסו לזהות אותי בפורים. לא תצליחו, אני מחייך כמו כולם, אני מקפצץ ושותה אלכוהול ומפזר וורטים מטופשים על המגילה.

הכל בפנים.

עמוק.

כואב.

משהו לא מסתדר לי, זה אני או הם, או מה.

רק מחפש נפש אחת שתתקרב ותלחש באזני

- גם אני

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה