דרוש מידע לא מתחשק לי שידה בחדר שינה

• הוסף לסימניות
ואין לי מקום לקומודה אפילו שהייתי רוצה,
החדר קטן
אורך הקיר של הראש מיטה הוא 2.5 מטר
אין לי כוח להזזות חוזרות ונשנות של השידה הקטנה - לכן רוצה לותר עליה

חשבנו על כיוון של מדפים דקורטיביים מ2 צדדי המיטות
אולי לשלב אותם עם התאורת לילה?

יש למישהי רעיון/ תמונה להשראה!
יעזור לי ממש!!

תודה רבה

• הוסף לסימניות
רעיון מעניין
עוקבת

• הוסף לסימניות
אני לא יכולה להעלות תמונה,
אבל מדפים קטנים בגובה המתאים אם אפשרות לסגור לכיוון הקיר או לפתוח
עובד מעולה.
ומנורות קיר מעל הראש מיטה.

• הוסף לסימניות
אני לא יכולה להעלות תמונה,
אבל מדפים קטנים בגובה המתאים אם אפשרות לסגור לכיוון הקיר או לפתוח
עובד מעולה.
ומנורות קיר מעל הראש מיטה.
יש לך אולי תמונות להשראה מהרשת?

ממש יעזור לי להבין למה את מתכוונת...

• הוסף לסימניות
יש לך אולי תמונות להשראה מהרשת?

ממש יעזור לי להבין למה את מתכוונת...
לא.
פשוט עשיתי לבד בגלל הצורך :)

מכירה שולחן מתקפל לקיר? אז אותו דבר ב2 מדפים קטנים. לא זוכרת את הגובה, אבל גובה של שידה רגילה.
וכשרוצים- מקפלים את המדפים ואז הקיר חופשי להזזת מיטות.
(הם עשו עוד מדף כזה באמצע)

• הוסף לסימניות
לי יש תמונה לישלוח לך מלקוחה שעיצבתי לה ממש לא ממזמן מוזמנת לישלוח לי מייל. בשמחה רבה.
architectruth7616אין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה