קורונה לא נורמלי עם הצפירה

• הוסף לסימניות
כאילו שאין לנו מספיק הלכתי עם כל הילדים קטנים לממד.

ועכשיו לילדים יש פחד!!
:(
חבל שזאת הדרך לזכור אצלם את השואה,
אתמול מצאו גופה של ניצולת שואה במצב מזעזע,
היום אנשים עומדים דום לדקה ודקה אח"כ ממשיכים בשגרה,
אבל ילדי הדרום לא ימשיכו כ"כ מהר בשגרה,
כי הלב דופק, והפחד חוזר.
אבל אין מה לעשות, א"א לבטל את הצפירה....

• הוסף לסימניות
אני משום מה חשבתי שזה מחר וקפצתי מעורי מתוך שינה מרב בהלה - אני גרה מול סוללת צופרים.
אל תקנאו בי שישנתי מאוחר- הייתי ערה בין 6-8 לסירוגין עם הפיצית ואז ב9 עם ה, דולים ונרדמתי בחזרה ואז...

לא חשבתי שזו אזעקה רק נבהלתי מעוצמההה, הילדים כמובן נבהלו גם הם אבל נרגעו מהר כי באמת אין להם טראומת אזעקות.

• הוסף לסימניות
אמא שלי לא זכרה,
והייתה בטוחה שזו אזעקה עד שהרגעתי אותה.

אבל היא ציינה משהו מעניין- בשכל היא הייתה בטוחה שזה אזעקה,
אבל משום מה היא כמעט לא נלחצה ,
והיא טוענת שבגלל שזה לא היה עולה ויורד-
התת מודע שלא לא נלחץ....

• הוסף לסימניות
אצלי הגדולים עדיין קטנים,
והם הולכים לישון בין 8 ל-10...
וזה לא משנה אצלם מתי הולכים לישון, הם קמים, בשעון הביולוגי שלהם בין 6 ל-7

לדוגמא ליל הסדר, נגמר ב2:30
והיתה לי השכמה:(

• הוסף לסימניות
אצלי הגדולים עדיין קטנים,
והם הולכים לישון בין 8 ל-10...
וזה לא משנה אצלם מתי הולכים לישון, הם קמים, בשעון הביולוגי שלהם בין 6 ל-7

לדוגמא ליל הסדר, נגמר ב2:30
והיתה לי השכמה:(
לגמרי כך!

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין צפירה של מלחמה לצפירה של זיכרון
אולי פשוט תלמדו יחד תהבדלים

• הוסף לסימניות
מותר לקנא?
קמים? ב-10?
אצלי כבר ב6-7 החברה הופכים את הבית.
זוכר את השנים הללו. אחר כך מגיע הגיל שהם הולכים לישון בבוקר וקמים בערב, ולך תריב איתם כשאתה עוד זוכר את עצמך רב עם אבא שלך על אותו דבר בדיוק..

• הוסף לסימניות
סליחה אם גרמתי למישהו קנאה שבשעה 10 אני עדיין ישנה.
פשוט אין לי ילדים שיעירו אותי, וגם לא לימודים בטלפון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה