לא נותן לי לאתחל דיסק אונקי

• הוסף לסימניות
"אין אפשרות לאתחל כנון זה, צא מכל כלי השירות לדיסק או מתוכנות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג בחלון כלשהו, לאחר מכן נסה לבצע שוב אתחול"
שום דבר לא משתמש בדיסק און קי ותוכנו לא מוצג באף צורה שהיא...
למה הוא לא נותן לי לאתחל?

למה בכלל אני רוצה לאתחל? בעיה מוזרה, יש לי רק 5 ג'יגה בדיסק. (כאשר אני משחירה את כל הקבצים ולוחצת על מאפיינים) אבל כשאני לוחצת על מאפיינים של הדיסק אונקי מתוך המחשב שלי, מוצג לי שיש... 14 ג'יגה תפוסים...
מוזר...
ניסיתי לסרוק מוירוסים, ובשורה שרצה שם ומעבירה את כל הקבצים הנסרקים כרגע אני רואה קבצים מלפני שנה ויותר שכבר מחקתי מזמן... ותוכנת האנטי וירוס סורקת אותם.
אז ניסיתי לאתחל, וגם זה לא עובד...
מישהו יכול להציל את הדיסק און קי שלי?
(בכ"ז... 16 ג'יגה...)

תודה לעוזרים....!

• הוסף לסימניות
קודם כל איך שזה נראה יש או שלפחות היה לך וירוס בדיסק און קי שהפך את הקבצים שלך למוסתרים הקבצים שאת מחקת היו סתם קיצורי דרך לקבצים שלך האמיתיים, עלייך להיכנס לכלים (תלחצי על ALT בתוך התיקיה ויופיעו תפריטים למעלה [ווינדוס 7]) >אפשרוית תיקיה> תצוגה> ולסמן את "הצג קבצים מוסתרים" ולהוריד את הV מ "הסתר קבצים מוגנים של מערכת הפעלה" ללחוץ על אישור ועכשיו את אמורה לראות את כל החומר בדיסק,
ואגב מזה שהדיסק נמצא בשימוש כל הזמן הייתי מעריך שהוירוס כן פעיל עדיין ויש משהו שכן רץ אוטומטית מתוך הדיסק און קי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;828615:
קודם כל איך שזה נראה יש או שלפחות היה לך וירוס בדיסק און קי שהפך את הקבצים שלך למוסתרים הקבצים שאת מחקת היו סתם קיצורי דרך לקבצים שלך האמיתיים, עלייך להיכנס לכלים (תלחצי על ALT בתוך התיקיה ויופיעו תפריטים למעלה [ווינדוס 7]) >אפשרוית תיקיה> תצוגה> ולסמן את "הצג קבצים מוסתרים" ולהוריד את הV מ "הסתר קבצים מוגנים של מערכת הפעלה" ללחוץ על אישור ועכשיו את אמורה לראות את כל החומר בדיסק,
ואגב מזה שהדיסק נמצא בשימוש כל הזמן הייתי מעריך שהוירוס כן פעיל עדיין ויש משהו שכן רץ אוטומטית מתוך הדיסק און קי

תודה רבה!
נכון, היה לי וירוס בעבר בדיסק און קי הזה. ולכן פירמטתי את המחשב וגם אותו.
וחוץ מזה, אני לא מצליחה להציג תוכן מוסתר, אני לוחצת על אישור, לא מוצג לי כלום. ואח"כ חזרתי לבדוק- ושוב מסומן שהכל מוסתר...
רגע, זה אומר שהוירוס עבר למחשב???

• הוסף לסימניות
בהפעלת המחשב- לפני שהמחשב עולה- יש ללחוץ על F8.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;828806:
בהפעלת המחשב- לפני שהמחשב עולה- יש ללחוץ על F8.

כיביתי והדלקתי שלוש פעמים... לחצתי f8 בכל שלבי ההדלקה וכלום...
מה עושים?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, בהשג"פ פגשתי איש מקצוע, סיפרתי לו והוא שפירמט לי אותו בסוף...
לטענתיו, היה שם וירוס ענק... פלא שהאנטיוירוס שלי לא צעק...
אבל למה? פירמטתי אותו אחרי הוירוס שתקף לי את המחשב, ומאז, הוא נכנס רק ל-2 מחשבים. ושניהם נקיים, אחרי פירמוט (למדתי לקח...).
עכשיו אני מפחדת שהמחשב שלי נדבק...:(
רק לא זה..

• הוסף לסימניות
לפרמט דיסק און קי, בגלל וירוס, משול לשפיכת התינוק עם המים המלוכלכים:)
במקרים קיצוניים ביותר, כשנפגעים קבצי מערכת במחשב, יש טעם לפרמט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;829283:
תודה לכולם, בהשג"פ פגשתי איש מקצוע, סיפרתי לו והוא שפירמט לי אותו בסוף...
לטענתיו, היה שם וירוס ענק... פלא שהאנטיוירוס שלי לא צעק...
אבל למה? פירמטתי אותו אחרי הוירוס שתקף לי את המחשב, ומאז, הוא נכנס רק ל-2 מחשבים. ושניהם נקיים, אחרי פירמוט (למדתי לקח...).
עכשיו אני מפחדת שהמחשב שלי נדבק...:(
רק לא זה..
תוכלו אולי לכתוב איך הוא פירמט את זה?
יש לי דיסק שפשוט הפך להיות מוגן בפי כתיבה ואני לא מצליח לעשות איתו כלום. אם תכתבו אולי זה יועיל לי.

• הוסף לסימניות
תפרמט אותו באמצעות ccleaner.

• הוסף לסימניות
זה וירוס חובה לעדכן אנטי וירוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yechi;829834:
תפרמט אותו באמצעות ccleaner.
ניסיתי. שגיאת בדיקת יתירות מחזורית...
\
אולי יש למישהו איזה רעיון?

• הוסף לסימניות
אם יש לך win7 בשורת הפקודה תכתוב diskpart אח"כ select disk 1 כמובן שאם יש לך הרדדיסק אחד במחשב הוא יהיה 0 והדיסק און קי יהיה 1 אפשר בניהול דיסקים לראות את מספר הדיסק להיות בטוחים לאחר שבחרת את הדיסק השתמש בפקודת clean יש גם תג all פקודה זו מוחקת את כל המידע בmbr ומכניסה את הדיסק למצב unalocate שכמובן תצטרך ליצור מחיצה וכו' בניהול דיסקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;830603:
אפשר בניהול דיסקים לראות את מספר הדיסק להיות בטוחים

אחרי diskpart תרשום list disk ותקבל את כל הרשימה של האמצעי איחסון והמספר שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה