עזרה לא נותן לי לשמור מסמך בוורד

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה לשמור או לסגור (קובץ שלא שמרתי בכלל)
מופיע לי החלון הזה:

‏‏צילום מסך (27).png

• הוסף לסימניות
דחוף!!!

• הוסף לסימניות
זה אומר שהמסמך פתוח פעמיים. תנסי לראות איפה הוא עוד פתוח אצלך...
(אם את נמצאת במקום עבודה שכולם עובדים על תיקיות משותפות -- יכול להיות שמישהו פתח בטעות את הקובץ הזה ושכח לסגור אותו:confused:)

אם אין פתרון, תמיד יש קומבינות.... >>
תבחרי את הכל (קונטרול A)
תעשי העתק.
תפתחי מסמך חדש - תעשי הדבק.
וזהו, תשמרי בשם חדש.

• הוסף לסימניות
זה אומר שהמסמך פתוח פעמיים. תנסי לראות איפה הוא עוד פתוח אצלך...
(אם את נמצאת במקום עבודה שכולם עובדים על תיקיות משותפות -- יכול להיות שמישהו פתח בטעות את הקובץ הזה ושכח לסגור אותו:confused:)
לא פתוח פעמיים
לא נסגר לי שום קובץ חדש.

• הוסף לסימניות
לא צריך לסגור.

אחרי שהעתקת הכל, צריך לעמוד על 'קובץ', ולבחור 'חדש'.
1684134627932.png

על ה'חדש' הזה תדביקי את מה שהעתקת, ואז תשמרי בשם חדש.

אם לגמרי השתגע -- אני הייתי מנסה לעשות הפעלה מחדש למחשב (אחרי שגיביתי את החומר איפשהו... אפילו במייל במקרה הכי גרוע....)

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהוא לא נותן לשמור מסמכים חדשים.
רק כשפתחתי מתוך התיקיה מסמך וורד ריק ואז העתקתי, זה עבד...
בכל אופן, תודה.
כנראה זה בעמת ענין של חינוך מיוחד...

• הוסף לסימניות
לגיבוי טקסט כדאי לשמור בכתבן או בכל תוכנת טקסט אחרת, אחרי זה לכבות ולהפעיל מחדש או לעשות תיקון לוורד

• הוסף לסימניות
לגיבוי טקסט כדאי לשמור בכתבן או בכל תוכנת טקסט אחרת, אחרי זה לכבות ולהפעיל מחדש או לעשות תיקון לוורד
כמזכירה בבית ספר, שעובדת עם מחשב חנ"מ, (ניתוקים, התפרצויות וכו'...) והמסמכים שלי ברובם מעוצבים ומנוקדים,
ההצעה הנ"ל רלוונטית? או רק לתוכן בעצמו?

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות העתקה + עיצוב מה שנותן לך - תלוי בתוכנת היעד

• הוסף לסימניות
כמזכירה בבית ספר, שעובדת עם מחשב חנ"מ, (ניתוקים, התפרצויות וכו'...) והמסמכים שלי ברובם מעוצבים ומנוקדים,
ההצעה הנ"ל רלוונטית? או רק לתוכן בעצמו?
סקרן גם אותי....

וואלה, עובד!!

1684140613991.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה