- הוסף לסימניות
הדברים של סער מרתיחים בצורה שלא תאמן!!!!!
הם גרמו להסתה פרועה, ואין ספק שדברים אלו תרמו להסתה הפרועה נגד הציבור החרדי שצוברת תאוצה מסוכנת ביותר.
אסור לעבור עליהם בשתיקה!!!!
נכון שאנו סופגים מכה בלחי האחת (קורונה) אבל אסור לנו להגיש את הלחי השניה בשתיקה על
הדיבורים הנוראים האלו!!!
אנחנו כבר יודעים שזו טעות, אבל הטלפונים שאני מקבל מאנשים שאינם משלנו מוכיחים שהדברים שנאמרו
גרמו לנזק שכבר נעשה.
ובתקשורת ולא רק הרשתות החברתיות זהו הנתון שעדין משתמשים בו (לדוגמה בראיון אצל רינה מצליח, ועוד)
אפילו באתר הכנסת זהו הפירסום הרשמי
רן סער מסרב להתנצל וממשיך בדיבוריו הקשים!
אני קורא לכולם לחתום על עצומה לדרוש את התפטרותו של רן סער!!!!
www.atzuma.co.il
חייבים לעצור את ההסתה!!!!
ויפה דקה אחת קודם!!!!
שתפו כמה שיותר- כי בנפשינו הדבר!!!
הם גרמו להסתה פרועה, ואין ספק שדברים אלו תרמו להסתה הפרועה נגד הציבור החרדי שצוברת תאוצה מסוכנת ביותר.
אסור לעבור עליהם בשתיקה!!!!
נכון שאנו סופגים מכה בלחי האחת (קורונה) אבל אסור לנו להגיש את הלחי השניה בשתיקה על
הדיבורים הנוראים האלו!!!
אנחנו כבר יודעים שזו טעות, אבל הטלפונים שאני מקבל מאנשים שאינם משלנו מוכיחים שהדברים שנאמרו
גרמו לנזק שכבר נעשה.
ובתקשורת ולא רק הרשתות החברתיות זהו הנתון שעדין משתמשים בו (לדוגמה בראיון אצל רינה מצליח, ועוד)
אפילו באתר הכנסת זהו הפירסום הרשמי
רן סער מסרב להתנצל וממשיך בדיבוריו הקשים!
אני קורא לכולם לחתום על עצומה לדרוש את התפטרותו של רן סער!!!!
עצומה - לפטר את רן סער-לעצור את ההסתה
בסד זה לא סוד שבימים האחרונים שוטף גל עכור של אנטישמיות את התקשורת הכתובה והאלקטרונית. ותחת המעטה של מלחמה בקורונה, מושמץ הציבור החרדי בכלל ותושבי בני ברק בפרט בצורה חסרת תקדים. עתונאים פוליטיקאים ורופאים – כן, גם רופאים! - משתפים פעולה בעלילת דם חדשה שאחריתה מי ישורנה. הסתה זו מסוכנת שבעתיים...
ויפה דקה אחת קודם!!!!
שתפו כמה שיותר- כי בנפשינו הדבר!!!
הנושאים החמים