ווילי וונקה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
רוצה לשלוח לי פרטי? אתן לך טלפון שלהאני בצפון ירושלים מעניין אותי, יכולה לתת פרטים?
רוצה לשלוח לי פרטי? אתן לך טלפון שלהאני בצפון ירושלים מעניין אותי, יכולה לתת פרטים?
בדקתי כבר במחשבון..תלוי במס' לידה ובקופת החולים שלך
אפשר להכנס למחשבון ולבדוק מה מגיע לך
מחשבון זכאות - מאמימוש
מחשבון זכאות לכמה ימי הבראה אני זכאית? הכניסי את הנתונים האישיים שלך במחשבון קופת החולים בה את חברה תוכנית הביטוח שלך מספר ילדים – מחשבים לפי מספר הילדים (תאומים נחשבים שני ילדים) כך תוכלי לראות פירוט של מספר הימים והסכום ליום לו את זכאית מהקופה שלך* שימי לב למלא את שלושת השדות. במידה ולא תמלאי […]mamimush.co.il
בלאומית ההבראה היא בנוסף לסל- אפשר לממש את הסל עד הסוף ובנוסף לקבל דמי הבראה.אם מימשתי את רובו עדיין מגיע לי הבראה?
יש סכום של סל.רק שאני לא מבינה איך זה הולך מבחינת הסל לידה.
אם מימשתי את רובו עדיין מגיע לי הבראה?
זה תלוי אחד בשני?
בדר"כמישהי יודעת מה צריך לצרף במאוחדת שיא בשביל לקבל החזר על ימי הבראה חוץ מהקבלה?
מה הכוונה?אם לא מימשתי את הזכאות שלי.
יש אפשרות להוציא לי קבלה אחרונה?
לדוג מגיע לי עד חודשיים אחרי לידה ונגיד שזה נגמר לי בחודש 7מה הכוונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //