לא ניתן להוריד

• הוסף לסימניות
מה זה?
למה יש קבצים שהמחשב מוריד ויש כאלו שלא?

קבצים מצורפים

• 1230.JPG
    1230.JPG
    KB 15.5 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
כשאני מנסה להוריד קבצים במחשב, יש קבצים שהמחשב מוריד בלי בעיה, ויש כאלו שהוא מביא את ההודעה הנ"ל.

מה אומרת ההודעה הזו?

עדין חסרים פרטים?

• הוסף לסימניות
זה נראה שיש תקלה באתר שמשם מנסים להוריד.

• הוסף לסימניות
אצלי יורד מצוין.
תבדוק אם זה לא קשור לסינון.

• הוסף לסימניות
יש לי נטפרי.

איך אני בודקת אם זה קשור לסינון?

• הוסף לסימניות
זה לא יורד בנטפרי, צריך לצרף את הקישור לפניה דרך מרכז הפניות של נטפרי (לא צריך נקו') והם יפתחו את הקישור הספציפי.
כך בכל קישור, שנכנסים אליו וזו התוצאה;
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
המסך הזה לא עולה כשאני נסה להוריד, אלה מה שצרפתי בהודעה הראשונה.

יכול להיות עדין שזה הסינון של נטפרי?

• הוסף לסימניות
תכנסו לקישור בדפדפן וזה מה שתראו, (בכ"א זה מה שאני רואה).

• הוסף לסימניות
כשאני לוחצת על הקישור זה מה שעולה: (מצורף קובץ)
ואחרי זה, כשאני לוחצת התחל הורדה, הוא מביא לי את הקובץ שצרפתי בהודעה הראשונה.

זה כן קשור לנטפרי?
אם כן- איך אני מבקשת מהם שיאשרו לי להוריד כאלו קבצים? (איך זה נקרא הקטגוריה?)

קבצים מצורפים

• 1234.JPG
    1234.JPG
    KB 30.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אתם מנסים להוריד וקופצת לכם התוכנה IDM ואז אתם לא רואים את התמונה שאני צירפתי.

אתם צריכים לנסות להוריד ישירות מדפדפן ללא תוכנת הורדות, ואז תראו מה שאני צירפתי.

בכל מקרה ניתן לפתוח פניה חדשה לנטפרי ולצרף את הקישור המדויק. (כל קובץ פניה נוספת)

• הוסף לסימניות
זה שיגעון לפתוח על כל קובץ- פניה (אני צריכה המון חומר מהאתר הנ"ל....)

אין דרך קיצור?

תודה על התגובות!!

• הוסף לסימניות
אם זה מאתר מסויים ניתן לבקש שיפתחו את כל הקבצים באתר אבל בכלל לא בטוח שיסכימו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה