לא ניתן למחוק תיקיה כי יש קובץ פתוח - למרות שהוא לא!

• הוסף לסימניות
יש לי תיקיה שאני מנסה למחוק (מחוסר שימוש), והמחשב לא נותן לי, ומציג לי את ההודעה הבאה:
1681326203246.png

ניסיתי לפחות לשנות לה שם כדי להפוך אותה לתיקיה אחרת - והוא לא נתן לי מאותה סיבה.
זה מאוד מעצבן. למישהו יש פתרון?
(עדיף ללא התקנת תוכנה)

• הוסף לסימניות
זה לא יעזור, תמיד הוא יעשה בעיות.
צריך לעשות הפעלה מחדש במקרה כזה.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה קורה אם יש בתוך התיקיה קובץ שנפתח ע"י תוכנה מסוימת וזה עדיין פעיל ברקע אפילו שהוא סגור
צריך להיכנס למנהל משימות, ואם התוכנה לא מופיע למעלה זה אמורה להופיע בתהליכים ברקע
אם זה לא עזר צריך להפעיל מחדש.

• הוסף לסימניות
זה גם קורה כשרוצים לנתק דיסקאוןקי מהמחשב והוא אומר שא''א לנתק כי זה בשימוש.
מה עושים אז?

• הוסף לסימניות
לא צריך להפעיל את המחשב מחדש
מספיק לכבות את התוכנה שהקובץ היה פתוח שם
בדרך כלל זה קורה אם יש בתוך התיקיה קובץ שנפתח ע"י תוכנה מסוימת וזה עדיין פעיל ברקע אפילו שהוא סגור
צריך להיכנס למנהל משימות, ואם התוכנה לא מופיע למעלה זה אמורה להופיע בתהליכים ברקע
אם זה לא עזר צריך להפעיל מחדש.
במקרה שלי התיקייה הייתה ריקה - לא היה לי קובץ למחוק. רציתי רק להיפטר מהתיקייה, ולא הבנתי איך המחשב טוען שיש לי קובץ פתוח?!...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה