לא ניתן לנצל נקודת זיכוי ילדים מאחר ששנה קודמת אין דיווח על דחיה

• פותח הנושא 0520
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לגבי הנ"ל,
מה יכול להיות לא תקין במה שהגשתי?
איפה אני אמורה לסמן כדי שיאפשר את דחיית הנקודת זיכוי?

(ילדתי ב2019, רוצה לגרור את הנקודת זיכוי של 2019 ל2020)

תודה רבה ממש!

1624880306714.png

• הוסף לסימניות
צריכים לדווח ב 2019 שאתם רוצים לדחות את הנקודת מס

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר, ממש יעזור לי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה גם בתשלום
ממש דחוף לי להגיש היום
תודה

• הוסף לסימניות
לי היה כזה מקרה עם לקוח לא תיק עצמאי כי אם החזרי מס, ואז אמר לי פקיד במס הכנסה להגיש דוח שנה קודמת גם ללא החזר.
הייתי שולחת פניה במפ"ל - אבל לא יהיה היום.

• הוסף לסימניות
לי היה כזה מקרה עם לקוח לא תיק עצמאי כי אם החזרי מס, ואז אמר לי פקיד במס הכנסה להגיש דוח שנה קודמת גם ללא החזר.
הייתי שולחת פניה במפ"ל - אבל לא יהיה היום.

תודה רבה על המענה, ממש עזרת לי!
יודעת בערך תוך כמה זמן יענו לי דרך מפ"ל?

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו לכאורה צריכים להגיש דוח שנתי לשנה הקודמת ולבקש דחיה

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו לכאורה צריכים להגיש דוח שנתי לשנה הקודמת ולבקש דחיה

ניסיתי להגיש,
הבעיה שאז לא הייתי עצמאית, ומופיעה לי הודעה שלא ניתן להגיש דוח 1301 רק בקשה להחזר מס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה