windows לא ניתן לסגור את האפליקציה "תמונות" בווינדוס

• הוסף לסימניות
אצלי עובד ע"י שעומדים עם העכבר על הצד הימני למעלה של הכותרת [לא היכן שהאיקס] ושם ללחוץ לחיצה ימנית ולבחור "סגור".

• הוסף לסימניות
יש פיתרון
אני חזרתי למציג התמונות הישן. עובד מצויין

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האם זה באג אצל כולם או רק אצלי?
כבר יותר משבוע בתוכנה של התמונות של ווינדוס (11) כשאני רוצה לסגור את התמונה ולוחצת על האיקס האדום והמוכר כמו בכל תוכנה, המחשב לא מזהה את זה כלחצן ולכן התכנה לא נסגרת. אני מצליחה לסגור את התכנה רק דרך סגור בשורת המשימות.
ניסיתי ב 3 מחשבים ובכולם יש את אותה בעיה.
גם אצלי

• הוסף לסימניות
גם אצלי:rolleyes:
זה משגע!
יש צפי לתיקון של זה?

• הוסף לסימניות
זה מה שמייקרוסופט שלחו לי היום
Thanks for reaching out - while the team is investigating, please try closing the app by right clicking the app in the taskbar and selecting Close Window

• הוסף לסימניות
Thanks for reaching out - while the team is investigating, please try closing the app by right clicking the app in the taskbar and selecting Close Window
תרגום:
תודה על פנייתך - בזמן שהצוות חוקר, אנא נסה לסגור את האפליקציה על ידי לחיצה ימנית על האפליקציה בשורת המשימות ובחירה בסגור חלון

• הוסף לסימניות
כנ"ל, סירטונים נותן לי לפעמים ותמונות בכלל לא...

• הוסף לסימניות
בהתחלה לא היה לי אפשרות לסגור באיקס עכשיו אני לא מצליחה לפתוח את התמונה
מה עושים???

• הוסף לסימניות
אפשר לסגור עם alt+f4

• הוסף לסימניות
בלת"ק
מקש ESC במקלדת צד שמאל למעלה סוגר

• הוסף לסימניות
גם אצלי
רק בווינדוס 11

• הוסף לסימניות
מה נסגר?
למה לא מתקנים את זה, כמה זמן?
גם אצלי זה ככה ואני משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
כל הפתרונות שכתבתם עוזרים אבל הם מעצבנים כי עד שסוגרים תמונה......
באמת בקישור שיש פה למעלה שכולם ילחצו על יש לי אותה שאלה ואולי זה יעזור כרגע אני רואה שיש 129 אנשים שלחצו על זה.

• הוסף לסימניות
הפתרון מאוד פשוט- ללחוץ ctrl W
כמו כשסוגרים כרטיסיות.

• הוסף לסימניות
פתחתי על זה אשכול לפני כמה שבועות ומישהו כתב איך מתקינים גרסה אחרת וזה עובד מצוין. ממש דומה לקודם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה