windows לא ניתן לסגור את האפליקציה "תמונות" בווינדוס

• הוסף לסימניות
הכוונה היא לזה?
צפה בקובץ המצורף 1717140

כי אני לא מצליחה ללחוץ על ההגדרות....
וממש הייתי שמחה למצוא פיתרון לנושא התמונות.
אז תודה מראש :)
כמו פה זה בהגדרות בתוך אפליקציית תמונות לא בהגדרות הכלליות של המחשב
1721764311030.png

• הוסף לסימניות
כן, לזה התכוונתי
רק אני לא מצליחה ללחוץ על האייקון של הגדרות, הכניסה לזה היא רק מלמעלה או שיש עוד אפשרות?

• הוסף לסימניות
גם אצלינו. היינו בטוחים שזה רק אצלינו.

• הוסף לסימניות
בלתק חלקי
אפשר לרחף עם העכבר על החלונית למטה ואז ללחוץ על האיקס הקטן שבחלונית

• הוסף לסימניות
עשיתי כמו שאמרו פה ולא נפתח לי התמונות לפי דור קודם .....כלומר עדיין לא נסגר לי באיקס..
מה אפשר לעשות? תודה !

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה ככה

• הוסף לסימניות
זה נראה שסוף סוף עשו עידכון וזה סודר.
צריך להכנס לחנות Microsoft ולעדכן
(להעתיק את הקישור והדביק בשורת הכתובת. או להכנס ישר לחנות ולעדכן)
ms-windows-store://pdp?ocid=storeweb-pdp-open-cta&hl=he-il&gl=us&referrer=storeforweb&source=https%3A%2F%2Fapps.microsoft.com%2Fdetail%2F9wzdncrfjbh4%3Focid%3Dpdpshare%26hl%3Den-us%26gl%3DUS&productid=9wzdncrfjbh4

• הוסף לסימניות
זה נראה שסוף סוף עשו עידכון וזה סודר.
צריך להכנס לחנות Microsoft ולעדכן
(להעתיק את הקישור והדביק בשורת הכתובת. או להכנס ישר לחנות ולעדכן)
ms-windows-store://pdp?ocid=storeweb-pdp-open-cta&hl=he-il&gl=us&referrer=storeforweb&source=https%3A%2F%2Fapps.microsoft.com%2Fdetail%2F9wzdncrfjbh4%3Focid%3Dpdpshare%26hl%3Den-us%26gl%3DUS&productid=9wzdncrfjbh4
אפשר הסבר יותר מפורט איך לעדכן?
לא רואה כזאת אופציה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאיזה גרסה, ואיך משנים?
תכנסי לאפליקציה של התמונות ותלחצי שם על ההגדרות בצד ימין למעלה
תרדי בדף למטה וצריך להיות לך כפתור של תמונות מדור קודם ותתקיני את זה

• הוסף לסימניות
בכלל לא נפתח לי התמונות......
משהו יודע למה ???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה