בחיים לאאאאעכברים?
נכוןמשפיעים על המיתרים
אני הייתי משער שהבן שלך בן ה4 החליט לשחק עם הכינור, ורופף מיתר אחד, ואת השני בטעות קרה, והחזיר הכל למקום כדי שלא יתפסו אותו..........בחיים לאאאא
נכון
ומיתר שנה היה רופף לחלוטין..
אז מה ההגיון שבגלל מזג האויר אחד יהיה משוחרר והשני מרוב מתח יתפקע
לכן זה היה לי מוזר
אבל טוב.. נעבור הלאה
תמיד יש עוד הפתעות בחיים
שיערת שיש בן והוא בן ארבע והייתה לו גישה ולא שמו לב וןהוא הספיק לשחק ונקרע לו והוא נבהל ולא סיפר כלום..... וארז חזרה בלי שישימו לב שזה נפתח.....אני הייתי משער שהבן שלך בן ה4 החליט לשחק עם הכינור, ורופף מיתר אחד, ואת השני בטעות קרה, והחזיר הכל למקום כדי שלא יתפסו אותו..........![]()
אז אני חוזר בי....... אולי זאת היתה הבת והיא היתה בת 4.5 או אולי אפילו 5.....שיערת שיש בן והוא בן ארבע והייתה לו גישה ולא שמו לב וןהוא הספיק לשחק ונקרע לו והוא נבהל ולא סיפר כלום..... וארז חזרה בלי שישימו לב שזה נפתח.....
מידי הרבה הנחות...
אחד הדברים!!שיערת שיש בן והוא בן ארבע והייתה לו גישה ולא שמו לב וןהוא הספיק לשחק ונקרע לו והוא נבהל ולא סיפר כלום..... וארז חזרה בלי שישימו לב שזה נפתח.....
מידי הרבה הנחות...
ר לוי יצחק מברדיצב תראהאחד הדברים!!
בקצב הזה זה בסדר גם לומר שאליהו הנביא היה הכל מתקבל....
או דוד המלך
פשוט רק רצה להשאיר לי זכר קטן
ולא היה פתק
אולי הקב"ה בכבודו ובעצמו??- כן אני חושבת שכן!!! יותר הגיוני כאן מהכל
תודה בכל אופן על ההשתתפות בצער
מסתבר שזה בכלל משמח אם כן- ובעצם כל דבר בעולמנו לפי הנחה זו משמח עד למאוד - אנחנו הקטנים לא רואים שזה בורא עולם שמה דאג לנו.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים