לא נקפח את האח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הי, מאיפה התווים המרוככים האלו?

;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1340805:
הי, מאיפה התווים המרוככים האלו?

;)

את לא רואה דמיון בינו לבין הלוגו? ;)

דומה לאבא.
אני צודקת?

• הוסף לסימניות
מה אגיד? ילדים מתוקים!
בלי עין הרע...

• הוסף לסימניות
אגב, אני לא מתאפקת להגיב גם מהפן המיתוגי של נכבדנו 'קקטוס'.

תראו מהו כוחו של בידול. במקרה זה ע"י תמונת פרופיל שונה ומבודלת לחלוטין מכל מה שרץ כאן עד עכשיו.
התמונה - זה לא המיתוג, זאת התוצאה הקוסמטית של כל דפוס התנהגותו של המותג. תוצאה מעולה, חייבת לומר.
המהלך הזה, שדרש - כמו כל מהלך מבודל - לא מעט אומץ, מיקם אותו לדעתי בשורות ראשונות בפרוג, מבחינת תעודה ותהודה.

וסתם עוד משהו משלי, אם הייתי צריכה לתת שם מקצועי לאדון קקטוס, הייתי קוראת לו 'הכלבוניק'
אבל לשם ניק בפרוג, קקטוס - זה פשוט זה...

• הוסף לסימניות
התמונות של הגדול טובות יותר.
באמצעית יש משהו מענין והתאורה שלה טובה יותר, אבל בכולם הקומפוזיציות בעייתיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1341370:
התמונות של הגדול טובות יותר.
באמצעית יש משהו מענין והתאורה שלה טובה יותר, אבל בכולם הקומפוזיציות בעייתיות
אין חיה כזאת "קומפוזיה בעייתית"
יש כזאת שלא עומדת בכללים שקבעת לעצמך, אשמח לשמוע אלו כללים קבעת לעצמך, ולפיהם אוכל לשפוט האם הקומפוזיצה בעייתית בעינייך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1341373:
אין חיה כזאת "קומפוזיה בעייתית"
יש כזאת שלא עומדת בכללים שקבעת לעצמך, אשמח לשמוע אלו כללים קבעת לעצמך, ולפיהם אוכל לשפוט האם הקומפוזיצה בעייתית בעינייך...

עזוב כללים, אני מתייחסת רק למה שמציק בעין.
בתמונה הראשונה ממש כואבות לי כפות הידיים שלו,
בשניה הייתי רוצה לראות אותה לאורך עם יותר ספייס מצד אחד
השלישית סתם צפופה לי, הקומפוזיציה של מצח חתוך מתאימה בסיטואציות מסוימות, לא סתם בתמונת פנים

• הוסף לסימניות
התפוח לא נפל רחוק מהעץ
;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1341393:
עזוב כללים, אני מתייחסת רק למה שמציק בעין.
בתמונה הראשונה ממש כואבות לי כפות הידיים שלו,
בשניה הייתי רוצה לראות אותה לאורך עם יותר ספייס מצד אחד
השלישית סתם צפופה לי, הקומפוזיציה של מצח חתוך מתאימה בסיטואציות מסוימות, לא סתם בתמונת פנים
מקבל רק את ההערה על התמונה הראשונה.
ובתמונה השלישית זה לא "סתם תמונת פנים"..:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה