לא נשאר שום דבר

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• DSC_0057.jpg
    2.1 MB · צפיות: 10
  • DSC_0094.jpg
    1.9 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי לביא;613945:
חמוד מאד
רק חבל שרואים את פרורי החלה...

פרורי החלה בפדיון הם ממש חלק מהנושא.
תמונות יפות,
הפריע לי מבט התינוק כלפי מעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;613947:
פרורי החלה בפדיון הם ממש חלק מהנושא.
תמונות יפות,
הפריע לי מבט התינוק כלפי מעלה.

זה הענין, לא?!
העקיבה שלו אחרי העניינים.. בלע"ר..

• הוסף לסימניות
תמונות מרגשות ומקסימות... מחזירות אותי כמה שנים אחורה...
בקשר לעירנות- אם פה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=78103 הוא היה כך עירני הוא בכל אופן גדל ב3 שבועות...
והמבט לא מסתכל על הצלם אלא אחורה יותר...
הרבה נחת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;614296:
תמונות מרגשות ומקסימות... מחזירות אותי כמה שנים אחורה...
בקשר לעירנות- אם פה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=78103 הוא היה כך עירני הוא בכל אופן גדל ב3 שבועות...
והמבט לא מסתכל על הצלם אלא אחורה יותר...
הרבה נחת....

יש לכם זיכרון טוב:)
אגב הכותרת לא כל כך הובנה ב"לא נשאר שום דבר"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה