כללי לא עובד הקישור של פונטייפ...

• הוסף לסימניות
הרגע קיבלתי מייל מפונטייפ שהם מאפשרים ל200 הגרפיקאים הראשונים שנרשמים- לקבל 3 משקלים חינם.
אבל הקישור לא עובד.
מישהו הצליח להיכנס? אפשרי?
תודה!

• הוסף לסימניות
קובץ הסכם שימוש

...

קבצים מצורפים

• EFT_Licsense.pdf
    1.1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
למה צריך להקליד גם מספר ת.ז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;831646:
הרגע קיבלתי מייל מפונטייפ שהם מאפשרים ל200 הגרפיקאים הראשונים שנרשמים- לקבל 3 משקלים חינם.
אבל הקישור לא עובד.
מישהו הצליח להיכנס? אפשרי?
תודה!

נרשמים למה??:eek::eek:

היפסדתי משהו?

• הוסף לסימניות
מה פספסתי??.:(
למה לא קבלתי שום מייל כזה???:confused::confused:

• הוסף לסימניות
גם אני לא קיבלתי...

• הוסף לסימניות
כנראה שאתם לקוחות קיימים כבר...
זה צ'אנס ללקוחות חדשים (מחברי פרוג )
להכיר את החברה..

• הוסף לסימניות
הסתדרתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;831715:
כנראה שאתם לקוחות קיימים כבר...
זה צ'אנס ללקוחות חדשים (מחברי פרוג )
להכיר את החברה..

אה, אני מאוד מקווה. (שאני לא מפסיד משהו...)

• הוסף לסימניות
האם מישהוא קיבל תגובה מפונטייפ אחרי החזרת הטופס?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ב"כתובת התקנת הפונטים"? כתובת מייל? כתובת ip? או כתובת רגילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;832936:
מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ב"כתובת התקנת הפונטים"? כתובת מייל? כתובת ip? או כתובת רגילה?

הכתובת שלך בבית, לדוג' רח' רבי עקיבא 100 בני ברק.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי תגובה!

את לא חייבת למלא את כתובת התקנת הפונט

על איזה משקל פנינה אתם ממליצים (שיתאים לספרי קודש)???

איזה עוד פונטים שווה לנסות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;832936:

כתובת פיזית - איפה שאת גרה
אם קנית פונטים עם רשיון שימוש רגיל - מותר לך להתקינם בחמש עמדות לכל היותר, הנמצאות באותה כתובת (וכמובן כשכולם שלך - למשל משרד פרסום, ולא של עוד גרפיקאיות שבמקרה גרות באותו הבניין בו את גרה)
לחילופין ניתן להתקין בעמדת מחשב אחת בכתובת ספיציפית + מחשב נייד אישי לשימושך.

(אלו התנאים ברוב החברות. בכל חברה יש לברר בדיוק את הפרטים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה