עזרה לא עובד לי החיבור של המיקרופון במחשב

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתחבר עם מצלמת רשת, והמיקרופון לא פועל.
ניסיתי את המצלמה במחשב אחר והיא פעלה מצוין כולל המקרופון.

מציינת שגם אזניות לא מתחברות לי דרך הכונן אלא רק דרך המסך.
מה יכולה להיות הבעיה? חיבורים?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לפעמים פשוט צריך להגדיר חיבורים.
לחיצה ימנית על אייקון הרמקול ו
-
1609233868870.png

ואז שם לבדוק אם ירוק ולהפעיל.
אני גם לא הכי מבינה בזה רק שיחקתי שם ואיכשהוא אצלי התחיל לעבוד...
אבל מה כן הרמקול משום מה אצלי עובד בכניסה אחרת מהאוזניות.

• הוסף לסימניות
יש כניסה שלידה ציור של אזניות, ויש כניסה שלידה ציור של אזניות ומיקרופון (כמו מדונה).
ולפעמים צריך לשחק עם החיבור, קצת להכניס, קצת להוציא, קצת לסובב.

• הוסף לסימניות
יש כניסה שלידה ציור של אזניות, ויש כניסה שלידה ציור של אזניות ומיקרופון (כמו מדונה).
ולפעמים צריך לשחק עם החיבור, קצת להכניס, קצת להוציא, קצת לסובב.
כמובן, ניסיתי את כל החיבורים וזה לא עובד.

לפעמים פשוט צריך להגדיר חיבורים.
לחיצה ימנית על אייקון הרמקול ו
-צפה בקובץ המצורף 793302
ואז שם לבדוק אם ירוק ולהפעיל.
אני גם לא הכי מבינה בזה רק שיחקתי שם ואיכשהוא אצלי התחיל לעבוד...
אבל מה כן הרמקול משום מה אצלי עובד בכניסה אחרת מהאוזניות.
הכל פועל והכל מסומן כמו שצריך להיות, עדיין תכלעס לא שומעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה