עזרה לא עובד לי "כומתה" של פיקוד העורף

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מדוע? ומה אפשר לעשות כדי שימשיך לקפוץ לי כל פעם שיש אזעקה בארץ?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מדוע? ומה אפשר לעשות כדי שימשיך לקפוץ לי כל פעם שיש אזעקה בארץ?
תודה מראש!
קודם כל, מרגיש חובה לציין שכומתה זה לא פיקוד העורף.
מאחר ופיקוד העורף לא משתף מידע באופן חופשי, כל מערכי ההתראות למיניהם בנויים על קודים שלוקחים מהאתר המקורי של פיקוד העורף (ככה הבנתי, אשמח שיתקנו אם אני טועה).

בערוץ התמיכה הרשמי בטלגרם,
הם כתבו שבימים האחרונים יש כמויות מצטרפים חדשים (כמה מפתיע), דבר שמעמיס מאוד על המערכת ולכן הם מודעים לבעיה שאין התראות לכל הארץ. הם עובדים על זה.

• הוסף לסימניות
אני מחקתי והתקנתי מחדש וזה חזר לעבוד...

• הוסף לסימניות
גם לנו הפסיק לעבוד התראות. וגם ב'צופר' עבד והפסיק

• הוסף לסימניות
הם כתבו הודעה שבשל עומס על השרת (אתמול ב12 בלילה נשלחו עשרות התראות בכמה שניות) יתכנו שיבושים בהתראות.צפה בקובץ המצורף 888679
1621177770886.png

• הוסף לסימניות
והנה התיקון:

ערב טוב,

במהלך היום עבדנו על שידרוג השרתים של כומתה כדי שיוכלו להתמודד עם המספר הגדל של המשתמשים באפליקציה ובשירותים השונים. לפני מספר דקות סיימנו את השידרוג ולא צפויות להיגרם עוד בעיות בשל עומס על השרתים.

בעיות האיטיות בהתרעות לאפליקציה לאנדרואיד נפתרו (מומלץ לבצע ריסוט למכשיר), ותוסף הגוגל כרום חזר לפעולה מלאה (מומלץ לסגור ולפתוח מחדש את הדפדפן).

חג שמח ושקט לכולם,
צוות כומתה

ואני מוסיף, בתפילה שלא נצטרך יותר.
חג שמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה