זה יורד בצורה לא טובה. זה נמצא בדרייב בצורה טובה.אז מה ההגיון?
אני חושב שכדאי לעשות איזשהו סיכום לבעיה של רבקי:
1. הקבצים תקינים !
2. הקבצים לא נפתחים מקומית במחשב שלה !
3. אין קשר לסינון כלל וכלל !
4. הקבצים נפתחים מצויין במחשבים אחרים ! (למעט דספסיטו 1 שלא תקין כשלעצמו).
תקנו אותי אם טעיתי !
הבעיה ככל הנראה מקומית במחשב שלך.
תפתחי את הוספה הסרה של תוכניות (-עייני בחתימה שלי) וצלמי את כל התוכנות שמותקנות שם.
אם הועלה קובץ, ולא עובד, זה אומר שהקבצים המורדים עצמם, אינם עובדים במחשבים אחרים.4. הקבצים נפתחים מצויין במחשבים אחרים ! (למעט דספסיטו 1 שלא תקין כשלעצמו).
אולי השמירה נעשית במקום אחר? אם שומרים על דיסק חיצוני לעתים הוא לא שומר בצורה תקינה ולכן מומלץ לשמור לכונן מקומי.אותו קובץ עצמו שצרפתי בצורה תקינה הורד לפני שבועיים באותה צורה שהורדתי אותו אתמול,
השאלה- איפה הבעיה עכשיו? למה לפני שבועיים זה ירד תקין ועכשיו לא...
מקווה שהובנתי
ושוב תודה!!!
אם הועלה קובץ, ולא עובד, זה אומר שהקבצים המורדים עצמם, אינם עובדים במחשבים אחרים.
אבל הקישור עובד (כלומר מוריד קובץ תקין).
כפי שהוסבר, הקובץ הזה הוא רק דוגמה.
סיכויים שזה וירוס (שלא נראה בתמונות).
לפי מה שאני מבין אין בעיה בתוכנות הצפייה (וידאו אחר כן נצפה כראוי באותו מחשב).
זה נשמר בכונן הפנימי בהורדותאולי השמירה נעשית במקום אחר? אם שומרים על דיסק חיצוני לעתים הוא לא שומר בצורה תקינה ולכן מומלץ לשמור לכונן מקומי.
בדיוקמצויין, וכעת גם על המחשב זה עולה רגיל ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים