לא עומדים בזה,

• הוסף לסימניות
במתיקות של הילדה הזו,
מתנצלת שאני לא מתאפקת...

ויש עוד המווון....

• הוסף לסימניות
באמת מהממת!!!!
הקומפוזיציה יפה,כדאי לקרופ בצד השמאלי

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות מפריע לי הירוק הלא טבעי..

• הוסף לסימניות
מותק!

שימי לב, בתמונה השניה משהו התפקשש בגדר שם בסוף
וכמדומני שיש שם סטיה כרומטית מעצבנת.

• הוסף לסימניות
אוהבת ממש את התמונות שלך!!! אחר, מיוחד, זוויות לא שגרתיות, עיבודים מענינים - יש לך ממש קו שלך וזה כיף לראות.

• הוסף לסימניות
תודה לכן:eek:
נכתב ע"י ליגה;2269354:
מותק!

שימי לב, בתמונה השניה משהו התפקשש בגדר שם בסוף
וכמדומני שיש שם סטיה כרומטית מעצבנת.

יכול להיות, את מתכוונת להילה הירוקה? זה באמת מעצבן.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת איך שאת עובדת עם התאורה, זה פשוט מקסים!!
כל תמונה---תמונה!

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
מיוחד ממש!

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות!
העיבוד נראה לי קצת מוגזם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ♥ברכי♥;2269529:
תודה לכן:eek:

יכול להיות, את מתכוונת להילה הירוקה? זה באמת מעצבן.

התכוונתי לזה

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 177.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אם התכוונת לעקימות של הגדר, אז ככה היא במציאות
אבל אם התכוונת להילה הירוקה סביב הקרשים, אז תראי שהיא מופיעה גם בהמשך ולא רק שם, משהו שאני לא יודעת איך נפטרים ממנו.
מהסטייה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה