אפשר להקיש # מבלי ת.ז מנסיון. וגם כשביקשה הנציגה ת.ז שאלתי האם זה חובה והיא אמרה שלא, אז אמרתי שאני מעדיפה בלי.לא, רק בתפריט צריך להקיש ת.ז.
יכולה לומר הכרות קרובה של חולים מאומתים שמה שהם הרגישו זה חולשה, שלשולים.אני יודעת שזה לא המקום המקצועי ביותר אבל בכל זאת, דעתי נטרפת עלי מרוב ספקות.
אודה למגיבים - בפרט מי שיודע מנסיון וחוה שאלה דומה מאוד לשלי:
בערב שבת שעברה שוחחתי עם בת דודתי בביתה מעל 15 דקות. אני הייתי עם מסכה ברציפות והיא לא.
בנה של בת דודתי (13) היה מחויב בידוד אך לא הסתגר בחדר אלא היה יוצא מידי פעם עם מסכה.
שניים מילדיי שיחקו במגע קרוב עם שניים מילדיה הקטנים של אותה בת דודה.
בערב השבת האחרונה נפל דבר: בנה של אותה בת דודה (זה שחוייב בבידוד-) קבל תשובה חיובית, וכ-ל בני הבית פיתחו תסמינים, אך לא תסמינים שגרתיים: כולם ללא יוצא מן הכלל חשים חולשה, שלשולים והקאות. לקחו מהם דגימה לבדיקת קורונה אך התשובה מתמהמהת מלבא.
בינתיים מהפחד הסתגרתי בבית (אני בקבוצת סיכון) אבל כעת בדילמה ממש: השבוע נערכת הבגרות הארצית בעברית ועלי לדווח על היעדרות, מעבר לכך מה דין שאר בני הבית- האם אנו מחוייבים בידוד?
בנוסף, כמה ימים נותרו לנו כדי להיות בבידוד, האם לחשב לפי 14 יום או לפי 10 ימים?
ותודה למי שקרא עד כאן והתעמק בפרטים מתוך אכפתיות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים