לא ענו לי באשכול הנעוץ - וזה באמת דחוווווף

• הוסף לסימניות
מחשב חדש.
התקנתי מנגה 5 -
והלוח... אוי כמה פעמים התקנתי מחדש ועדיין.. העט לא עובד!!! ז'תאומרת כל הכלים בסרגל עובדים - חוץ מכלי הציפורן והפנסל שעובדים לרגע ומפסיקים, העט כאילו משתתק:eek: מה שמשונה, שזה זז ומבצע פעולות מחוץ למסגרת של הדף ועל הדף עצמו כלוםםם. אני כמעט מיואשת.. (ניסיתי להגדיר ב PREFERENCES כפי שאבימי הדריך למישהו - זה עוזר לשניה וחוזר חלילה)
יש סיכוי שאצה מזה?.. אני באיחור נורא
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
בתוכנות אחרות איך עובד העט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1966658:
בתוכנות אחרות איך עובד העט?

תודה - עובד מצוין - והאמת שגם במנגה - הוא זז לי כמו העכבר רגיל וגם עם כלי הבחירה וכו' הכול בסדר - עד שהוא מגיע לPEN

• הוסף לסימניות
כל המכחולים שב-pen tool? אולי משהו לא מוגדר טוב, תעלי צילום מסך של ההגדרות והביצוע של העט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1966682:
כל המכחולים שב-pen tool? אולי משהו לא מוגדר טוב, תעלי צילום מסך של ההגדרות והביצוע של העט.

הקטע.. שברגעים שזה עובד זה בסדר ולא מצייר קוים משונים - אך פתאום,, אחרי כמה שניות הוא משתתק לגמרי ואז בכלל לא יוצא קו:((ושוב רק בpen tool וב pencil)
לצערי.. אני לא יודעת איך מצלמים המסך להראות את ההגדרות -מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש 2 אופציות צילום מסך,
אחד כלי חיתוך בהתחל,
והשני זה לחיצה במקלדת ואז רק לעשות פעולת 'הדבק' איפה שהוא, למשל בצייר או פוטושופ

קבצים מצורפים

• Print_screen.jpg
    KB 139.5 · צפיות: 9
  • ללא שם.png
    KB 5.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1966749:
יש 2 אופציות צילום מסך,
אחד כלי חיתוך בהתחל,
והשני זה לחיצה במקלדת ואז רק לעשות פעולת 'הדבק' איפה שהוא, למשל בצייר או פוטושופ

וואוו... תודה..
מצרפת צילום מסך - כשפתאום אני חושבת שאולי הלוח עצמו אשם?.. יכול להיות?..
הקוים שציירתי הם עם הפען והעפרון - הקוים לא טובים בכלל, אבל... כשאני משנה את ההגדרה המברשת בכלל אינה זזה.. בקיצור תסכול.
התכוונת להגדרות אלו?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 755.3 · צפיות: 0
  • gus.PNG
    KB 27.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
דרך מה שהעלית אני לא ככ יכולה להבין מה הבעיה עם העטים, אבל, יש כמה אופציות שכדאי לבדוק,
דבר ראשון, האם בעבר בתוכנה זה היה אחרת, כלומר אם לחצת על משהו ופתאום זה התחיל לעבוד ככה אז אולי כדאי לעשות reset.
דבר שני, כנסי להגדרות ונסי לשנות שם, לראות אם סוג המכחול נבחר נכון, אם תחילה וסיומת רגישים לעט וכו'. מצורף צילום מסך איפה זה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 64.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1966821:
דרך מה שהעלית אני לא ככ יכולה להבין מה הבעיה עם העטים, אבל, יש כמה אופציות שכדאי לבדוק,
דבר ראשון, האם בעבר בתוכנה זה היה אחרת, כלומר אם לחצת על משהו ופתאום זה התחיל לעבוד ככה אז אולי כדאי לעשות reset.
דבר שני, כנסי להגדרות ונסי לשנות שם, לראות אם סוג המכחול נבחר נכון, אם תחילה וסיומת רגישים לעט וכו'. מצורף צילום מסך איפה זה.

חמודה שאת! דבר ראשון עשיתי את הreset ובאמת משהו השתפר..
אני חוששת שיש לי בעיה עם הלוח גרפי - המקשים שלו לא מגיבים לי, והוא מגיב גם ליד שלי כשאין אפשרות לשנות את זה - יש לך אולי מושג גם בזה?
בכל אופן תודה ענקייייית! על הסבלנות והמהירות - אין עליך:)

• הוסף לסימניות
אולי יש בעיה אני לא יודעת, אבל אם בפוטושופ למשל הכל טוב אז אולי זה הגדרות של התוכנה, בכל מיקרה אפשר לבטל את המולטי טאצ' של הלוח ואז רק העט יעבוד עליו והיד לא תהיה מורגשת. יכול להיות גם שהחוד שלך הלך, אולי השתמשת בו הרבה, נסי להחליף לאחר.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 41.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1966939:
אולי יש בעיה אני לא יודעת, אבל אם בפוטושופ למשל הכל טוב אז אולי זה הגדרות של התוכנה, בכל מיקרה אפשר לבטל את המולטי טאצ' של הלוח ואז רק העט יעבוד עליו והיד לא תהיה מורגשת. יכול להיות גם שהחוד שלך הלך, אולי השתמשת בו הרבה, נסי להחליף לאחר.

המולטי טאצ' לא מגיב - ניסיתי כבר
החוד - החלפתי קודם לחדש ממש.. כפרת עוונות

• הוסף לסימניות
לדעתי, ואני כמעט בטוחה שזו הבעיה:
תיכנסי ל tabelt- prefernce- file (בלי אחריות על שגיאות כתיב באנגלית)
ואז מופיע לך שתי נקודות:wintab ן-tabelt pc
תבחרי את השניה מזו שבחורה לך עכשיו, ותראי אך יסתדר לך הפן, בעז"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;1967368:
לדעתי, ואני כמעט בטוחה שזו הבעיה:
תיכנסי ל tabelt- prefernce- file (בלי אחריות על שגיאות כתיב באנגלית)
ואז מופיע לך שתי נקודות:wintab ן-tabelt pc
תבחרי את השניה מזו שבחורה לך עכשיו, ותראי אך יסתדר לך הפן, בעז"ה

עשיתי את זה גם, ולא עזר בגלל שזה היה קשור ל.... לוח גרפי!
הטכנאי התקין לי את הגרסה החדשה - וזה לא היה מוגדר טוב - שינוי בהגדרות והכל הסתדר ישתבח שמו:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה