בקשה לא עשיתי תאום מס

• הוסף לסימניות
היי
אני עובדת בכמה עבודות ולא עשיתי תאום מס
ראיתי שלא משתלם לי משנה שעברה-לא יודעת להסביר אבל ממש יש הבדל
השאלה שלי אם בעתיד יעלו עלי בקנס וכזה..
או ששוה לי לעשות בחודש האחרון תאום מס
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם יעלו עלייך- תחויבי בסכום המס+ ריביות.

בדר"כ הם עולים אם מישהו מבקש החזר מס/ מס הכנסה שלילי/ החזר סעיף 46 וכו'.

בלי קשר ממליצה על שאלת רב אם מותר.....

בכל אופן- צריך לדעת לעשות תאום מס, לפעמים אם יודעים להכניס את הנתונים בצורה יעילה אפשר להגיע לתאום יותר הגיוני...

• הוסף לסימניות
היי
תודה רבה!
אם את מרוויחה בממוצע פחות מ6,000 לחודש לא אמורה להתעורר בעיה.

• הוסף לסימניות
היי
תודה רבה!
אם את מגיעה לחבות מס בהחלט יתכן שתדרשי להגיש דוח ולשלם את המס +ריבית והצמדה.

תבדקי לגבי שנה שעברה יתכן בהחלט שאת זכאית להחזרי מס.

אשמח להציע לך את שירותי 2209706 -053

• הוסף לסימניות
אם תפתחי פעם עסק או תיק במס הכנסה - יתכן והם עולים על זה גם , נתקלתי בכמה מקרים כאלו .
תוכלי לפנות אלי לבדיקה במייל V0583205605 בגימייל

• הוסף לסימניות
אם יעלו עלייך- תחויבי בסכום המס+ ריביות.

בדר"כ הם עולים אם מישהו מבקש החזר מס/ מס הכנסה שלילי/ החזר סעיף 46 וכו'.

בלי קשר ממליצה על שאלת רב אם מותר.....

בכל אופן- צריך לדעת לעשות תאום מס, לפעמים אם יודעים להכניס את הנתונים בצורה יעילה אפשר להגיע לתאום יותר הגיוני...
אך עושים בצורה יעילה?
מכנסים את הנתונים באתר לא?

• הוסף לסימניות
למרות החוק אם את מרויחה פחות מ כ' - 7000 ש"ח (ואם יש לך ילדים אז כמובן הרבה יותר) אז אין מס בכלל ולא נורא אם לא עשית תאום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה