- הוסף לסימניות
ומה בקשר למוצרים מעור נחש?
לא החיות הכי כשרות במזנון...אגב, אתם יודעים ממה עשוי שטריימל?
מה שנכוןמעלי אקספרס עור אמיתי?
נו באמת....
באמת?רק משהו קטן!
למרות שאם אין בעיה הלכתית (בנינו, נראה לי שאין), יש הבדל ענק בין דבר אחר לבין שאר החיות הטהורות ואילו שאינן!
מהו ההבדל?רק משהו קטן!
למרות שאם אין בעיה הלכתית (בנינו, נראה לי שאין), יש הבדל ענק בין דבר אחר לבין שאר החיות הטהורות ואילו שאינן!
רמת האיסור היא אותה רמת איסור. בכל בעלי החיים הטמאים (מלבד שרצים) האיסור הוא איסור לאו מן התורה, ואין איסור הנאה.באמת?
שתף אותנו בהבדל.
באמת?
שתף אותנו בהבדל.
נותנת לכם לחשוב למה לא נוקבים בשם החיה אלא בכינויה (דבר אחר)...מהו ההבדל?![]()
נשמע שזה נעל נוחההזמנתי מאליאקספרס נעליים ופתאום כמה ימם לפני שזה הגיע
אני עוברת על ה-מפרט של ההזמנה ואני פתאום רואה חומר שממנו עשויה הנעל:
עליון-סוג עור אמיתי: פרה עור
מדרסים חומר: עור כבש
בטנה-סוג עור אמיתי: עור חזיר
הייתי פשוט בהלם!!!!!
מה אני עושה איתם???
ובשביל שגם לכם לא יקרה את אותו סיפור תבדקו טוב במפרט!!!
אמממ...עכשיו באמת אני חושבת שכלל אין בעיה ללבוש אותם, הבעיה היא ללכת איתם!!
למה באמת?נותנת לכם לחשוב למה לא נוקבים בשם החיה אלא בכינויה (דבר אחר)...
וואלההההנראה לי שבאשכול הזה אפשר לגלות מי אשה
ומתייחס לרגש שתמיד שאומרים XXX זה שלילי
ומי זה גבר שעובד לפי השכל שהלכתי אין שום בעיה
אז למה לא ובדיוק כמו עור פרה ארנבת וכו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים