אמת מארץ תצמח
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
מה???צאו וראו מה קורה בקווי "דרך אגד"
חתיכת זוועה.
חאפלה של ערבים, הם הנהגים הן המבקרים.
מה???צאו וראו מה קורה בקווי "דרך אגד"
תרשה לי לחזור על דעתי המבוססת על עובדות..מה???
חתיכת זוועה.
חאפלה של ערבים, הם הנהגים הן המבקרים.
אני רואה שאני לא היחיד:תרשה לי לחזור על דעתי המבוססת על עובדות..
בקווי דר״א ישנם כיום כמות גדולה מאוד! של נהגים מאנ״ש ממש, פוק חזי,
כך שלא יודע מה הם ה'עובדות' המדוברות, אבל ההתרשמות האישית שלי ושל @צ'יקללה היא הפוכה. (ואני נוסע לא מעט בדרך אגד)אולי לא נסעתי בכל קווי "דרך אגד" אבל באלה שכן נסעתי (על דרך קבע קווי ירושלים גבעת זאב בני ברק)בכל מקרה יש לי מסקנה אחת שהנהגים החרדים בחברה כנראה אנוסים ומתחפשים למוסלמים...
??פעם הבאה צריך "למשש" עם מי עולים.
וגם לא לנסוע למעלה מהשעה תשע בלילה. פשוט, באזורי מסתובבים "טיפוסים" ולא מומלץ להוציא את הילדים.
חד משמעי אתה לא הבנת את החגיגה פה מדברים על רוב ואני מניח שאתה מכיר מאת המונח הזהצר לי להרוס את החגיגה, אבל נפגשתי גם בנהגים יהודים שהפכו ל..... מיד כשהחרדי התורן לא פעל מספיק
לרצונם,וגם פגשתי בנהגים ערביים שהתייחסו והתנהגו בכבוד וברגישות.
אתה צודקאתה צודק, פשוט לאחרונה נתקלתי בנהג חובש כיפה שהתעלל בנוסע,
וכשהערנו לו, הוא התעצבן וקילל וכו, ובין הדברים אמר שלכם צריך להביא רק ערבים,
אז אמרנו לו שבאמת עדיף ערבי ,אבל אתה צודק שיש רוב
פה יש לי תאוריה שאומרת שגם השמולאנים לא חובבים ערבים הם חובבים ערכים ולטענתם דו קיוום זה ערךאתה צודק, אם כי בתור נהג ימני אני מניח שהוא חושב רע על הערבים....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים